Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Τα highlights του αγώνα – θρίλερ (vid)

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Τα highlights του αγώνα – θρίλερ (vid)
Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Τα μεγάλα τρίποντα του Παπανικολάου και η νίκη - χρυσάφι του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Δείτε την εξέλιξη θρίλερ της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού.

Το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, όταν με τρίποντο έστειλε το παιχνίδι με την μαχητική Μπασκόνια σε παράταση (80-80), όταν η ομάδα του Πειραιά «καθάρισε» τη νίκη με 91-87.

Ο λόγος για τον Παπανικολάου, που πέτυχε 6/7 τρίποντα, είχε σύνολο 22 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 2 κλεψίματα, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ, για 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Και δεν ήταν μόνος! Άξιος συμπαραστάτης του αποδείχτηκε ο Ζακ ΛεΝτέι (10/13 δίποντα), με 23 πόντους, που κλήθηκε να καλύψει το κενό του απόντα Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν «κολώνα» με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους και 6 ασίστ ήταν η συγκομιδή του επίσης καθοριστικού Ουίλιαμς-Γκος.

Έστω και χωρίς τον… κύριο πολύτιμο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις απέναντι στην ισχυρή και ψηλότερη φροντ λάιντ των Βάσκων. Με τον Σπανούλη να μην είναι σε καλή βραδιά, να παίρνει μόλις 11 λεπτά χρόνο συμμετοχής και να μένει στους 4 πόντους. Οι Βάσκοι ξέφυγαν και με +9 (55-64) στις αρχές της 4ης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός ακολουθούσε στο μεγαλύτερο διάστημα, κάλυπτε τη διαφορά, αλλά την κρίσιμη στιγμή άφηνε τους παίκτες του Περάσοβιτς να ξεφύγουν και πάλι.

Στο τέλος, όμως μίλησε η μεγάλη καρδιά του Κώστα Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 11η νίκη του σε 17 αγωνιστικές.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments