Διεθνή

Καλιφόρνια: 33χρονος φετιχιστής έγλυφε… κουδούνι για τρεις ώρες (vid)

Καλιφόρνια: 33χρονος φετιχιστής έγλυφε… κουδούνι για τρεις ώρες (vid)
Δείτε το βίντεο από την Καλιφόρνια που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Να πραγματοποιεί πιθανώς στοματικό έρωτα επί τρεις ώρες με ένα… κουδούνι «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας ένας 33χρονος στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα οι Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας μάλιστα φαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζει στάση κεφαλιού, προφανώς για να βολευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Το βίντεο που βλέπουμε από το tweet του Sky News είναι ταυτόχρονα αστείο, αλλά και ανατριχιαστικό.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι είδε το υλικό της κάμερας, αφού εντόπισε «ασυνήθιστη δραστηριότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πάντως, το οπτικό υλικό από την κάμερα ήταν πολύ καθαρό, και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο ύποπτος, ο οποίος ωστόσο παραμένει ασύλληπτος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν συνεχίζει την (τουλάχιστον) περίεργη δραστηριότητά του.

Οι ιδιοκτήτες του κουδουνιού, μετά το αρχικό σοκ, εμφανίζονται πάντως αρκετά ψύχραιμοι, πιστεύοντας ότι το σπίτι τους επιλέχθηκε εντελώς τυχαία από τον 33χρονο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments