Πολιτική

Καμμένος σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω (vid)

Καμμένος σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω (vid)
Διαπληκτισμός ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Αμυρά στη Βουλή.

Μεγάλη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα (09/01/19) στη Βουλή. Πρωταγωνιστές του… θερμού επεισοδίου ήταν ο Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Αμυράς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά στον βουλευτή του Ποταμιού αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στο Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ, “για νυφούλα καλό σας βλέπω!”.

Ο Γιώργος Αμυράς δήλωσε πως “το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης”.

Αναλυτικά οι έντονος διάλογος:

  • Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης; Ένα νεύμα σας αρκεί.
  • Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.
  • Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανασύρω μια από τις δικιές σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.
  • Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε..
  • Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε αλλά μαζί τα κάνατε. Το μνημόνιο φέρει το όνομα σας. Τσίπρας – Καμμένος
  • Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο μετά το 2:30:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments