Διεθνή

Τζεφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου παίρνει διαζύγιο και αυτός είναι ο λόγος

Τζεφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου παίρνει διαζύγιο και αυτός είναι ο λόγος
Διαζύγιο του δισεκατομμυριούχου της Amazon Τζεφ Μπέζος με την γυναίκα του, Μακένζι.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του Μακένζι ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά ένα μεγάλο διάστημα που βρίσκονταν σε διάσταση.

Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Η Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, που μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με ένα αφιέρωμα του 2013 στο περιοδικό Vogue. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον και γνώρισε τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο Μπέζος ιδρύσει την Amazon.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Τζεφ Μπέζος μέσω του λογαριασμού του στο twitter:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι.

Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι».

H αιτία του διαζυγίου μετά από 25 χρόνια γάμου

Από το περασμένο φθινόπωρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11.

H 49χρονη Σαντσεζ είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

Η Λόρεν Σάντσεζ με τον Τζεφ Μπέζος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments