Πολιτική

Απίθανη απάντηση Αμυρά σε Καμμένο για το “Για νυφούλα καλό σας βλέπω” (vid)

Απίθανη απάντηση Αμυρά σε Καμμένο για το “Για νυφούλα καλό σας βλέπω” (vid)
Κόντρα ξέσπασε στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Αμυρά.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, αφού ξέσπασε κόντρα μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Αμυρά.

Αφορμή για την ένταση ήταν η συζήτηση για την τροπολογία που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και αφορούσε στην αναβάθμιση των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η κόντρα αυτή, όμως, συνεχίστηκε και σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά στον βουλευτή του Ποταμιού αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στο Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ, «για νυφούλα καλό σας βλέπω!».

Ο Γιώργος Αμυράς δήλωσε πως «το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης».

Αναλυτικά οι έντονος διάλογος:

  • Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης; Ένα νεύμα σας αρκεί.
  • Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.
  • Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανασύρω μια από τις δικιές σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.
  • Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε..
  • Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε αλλά μαζί τα κάνατε. Το μνημόνιο φέρει το όνομα σας. Τσίπρας – Καμμένος
  • Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι δεν είχε ακούσει τον χαρακτηρισμό «νυφούλα» όταν ήταν στο βήμα της Βουλής.

Έδωσε, μάλιστα, τη δική του απάντηση σχετικά με το περιστατικό αυτό, χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Καμμένο ως “ζωντοχήρα”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments