Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (10/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (10/1/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (10/1/19).

ζώδια κριός

Η πρόοδος σε άλλους τομείς της ζωής σου, μπορεί να φαίνεται σαν δροσερό αεράκι σε σύγκριση με την αδράνεια που επικρατεί στα ερωτικά σου. Ωστόσο, θα χρειαζόταν μόνο μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα, για ν’ ανάψει η σπίθα του αυθορμητισμού.

Αλλαγές πρέπει να γίνουν, ακόμα κι αν είναι φαινομενικά, μικρές συνήθειες. Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου…και δείτε πού θα σας φτάσει.

ζώδια ταύρος

Λες ελεύθερα τις σκέψεις σου, ή ψαρεύεις τον εραστή σου για πληροφορίες που σου έχουν διαφύγει. Θα το χειριστείς όμως αδέξια, κι αυτό δε θα σας βγάλει πουθενά.

Θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο σωστό τάιμινγκ, επειδή η πρόοδος που επιθυμείς να κάνεις, εξαρτάται από την επιλογή της κατάλληλης στιγμής.

Η διαίσθησή σου δε θα σε απογοητεύσει. Θα σε συμβουλεύσει σωστά, σχετικά με το πότε ν’ ανοίξεις την καρδιά σου ή να κάνεις την οποιαδήποτε τολμηρή ερωτική κίνηση, σκέφτεσαι.

ζώδια δίδυμοι

Πρέπει να εμπιστευτείς την κρίση σου και την διαίσθησή σου, αντί να παρασυρθείς από συμβουλές τρίτων, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Κανείς δεν είναι πιο ενημερωμένος από σένα σε ό,τι χρειάζεται η καρδιά σου και δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις αναφορά σε κανένα. Μπορεί να μην έχεις όλες τις απαντήσεις, αλλά αναμφισβήτητα είσαι στο σωστό δρόμο, για να κερδίσεις ένα κρίσιμο θέμα που αφορά την ερωτική σου ζωή.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να είναι η εποχή, που θα επανεξετάσεις την πορεία της σχέσης σου. Ειδικά τώρα που η συναισθηματική ένταση μειώνεται και μπορείς να δεις ξεκάθαρα πού βρίσκεσαι και τί ακριβώς θέλεις. Η σπίθα που άναψε κάποτε στην ερωτική ρουτίνα σου, μπορεί επίσης να εξασθενίσει. Και βλέπεις πως δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός, που ένιωσες με τον εραστή σου κάποτε. Ξέρεις ότι κάθε σχέση χρειάζεται ανανέωση, πάθος και καινούργια ερεθίσματα. Και ο τρόπος για να τα καταφέρεις, θα εμφανιστεί σύντομα.

ζώδια λέων

Κάτι μπορεί να προκαλέσει αναμνήσεις μιας παλιάς ερωτικής σχέσης. Κι αυτό μπορεί να είναι ή θετικό, ή αρνητικό, ανάλογα με το πόσο καιρό θα το σκέφτεσαι. Δεν έχεις κανένα λόγο να πιστεύεις, πως ένα επώδυνο επεισόδιο του παρελθόντος, περιμένει την ευκαιρία, για να δημιουργήσει προβλήματα στην τωρινή σου σχέση. Το σημαντικότερο τώρα, είναι να επικεντρωθείς στο πάθος σου, κάνοντας κάτι ιδιαίτερο να συμβεί στο παρόν. Και όχι να επιτρέψεις σε κάτι από το παρελθόν, να σου αποσπάσει την προσοχή.

ζώδια παρθένος

Ένα νέο επίπεδο ελευθερίας στη σχέση σου, δεν απαιτεί μεγάλες, χειρονομίες ή ενέργειες. Θα εκπλαγείς με όσα μπορεί να φέρει λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση στην παθιασμένη καρδιά σου. Ίσως να επανεξετάσεις τη στάση σου απέναντι στην αγάπη και το ρομαντισμό αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι κακή ιδέα. Είσαι σε θέση να φέρεις καινούργιο πάθος στη σχέση σου, κυρίως επειδή, θέλεις να το κάνεις.

ζώδια ζυγός

Kάτι σε γεμίζει με μια αίσθηση ενθουσιασμού στη σχέση σου. Αν αυτό περιλαμβάνει ταξίδια, τότε να είσαι σίγουρη, ότι το όνειρό σου για μια παθιασμένη περιπέτεια, δε θα σε απογοητεύσει καθόλου. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε σωματικά, εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να κάνετε σέξι σχέδια που θα παρέχουν διέγερση, με όλους τους σωστούς τρόπους. Έχε εμπιστοσύνη σε ό,τι σε ενθουσιάζει… γιατί κάτι παθιασμένο, περιμένει.

ζώδια σκορπιός

Ο δροσερός, ήρεμος και σοβαρός τρόπος που διαχειρίζεσαι μια απροσδόκητη εξέλιξη, θα εντυπωσιάσει το αντικείμενο του πόθου σου. Υπάρχει κάτι πολύ σέξι, στη χάρη με την οποία αντιμετωπίζεις, πιεστικές καταστάσεις. Θα χρειαστεί να σημειωθούν πολλές προκλήσεις για να διαταραχθεί η σχέση σας. Και ο εραστής σου, θα μπορούσε να μάθει από σένα, τον τρόπο που χρησιμοποιείς, για την οποιαδήποτε επίλυση.

ζώδια τοξότης

Μια πρόκληση που θα προκύψει στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται η σχέση σου, για ν’ αλλάξει τροχιά. Σκέψου πως κάθε αμφίβολο σχέδιο, δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να σε ρίχνει ψυχολογικά. Ακόμα κι αν οι συνθήκες στα ερωτικά σου χρειάζονται άμεση προσοχή, μια γρήγορη αντίδραση από μεριάς σου, μπορεί να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και να μη νιώσεις απογοήτευση.

ζώδια αιγόκερως

Η εύρεση αυτής της ζεστής ατμόσφαιρας στη σχέση σου, θα είναι πολύ σημαντική για σένα τώρα. Επειδή η υποστήριξη του συντρόφου σου, σημαίνει πολύ περισσότερα για σένα, από οποιουδήποτε άλλου. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πιο ήρεμη άποψη, για κάποιες υποθέσεις, σε κάποιον άλλο τομέα, της ζωής σου. Με την αγάπη του συντρόφου σου, όλες σου οι ανησυχίες θα εξαφανιστούν.

ζώδια υδροχόος

Ίσως νιώθεις πως έχεις κάτι να πεις στο ταίρι σου, αλλά δε θέλεις να προβάρεις τα λόγια σου…. και κάνεις καλά. Με τη σωστή νοοτροπία, θα βρεις το ρυθμό σου και τα λόγια σου θα ρέουν ποιητικά. Η επιθυμία σου να είσαι ξεκάθαρη στις σκέψεις και τα συναισθήματα απέναντι στον εραστή σου, θα σου δείξει πως τίποτε σημαντικό δεν μένει στην αφάνεια για πολύ.

ζώδια ιχθύες

Οι συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά, μπορεί να είναι οι πιο πεζές. Αλλά μπορείς να προχωρήσεις χρησιμοποιώντας την κοινή λογική και την πρακτική πλευρά σου. Επίσης, η διεξαγωγή οποιωνδήποτε οικονομικών συζητήσεων, καθιστούν πιο εύκολο και για τους δυο σας, να κάνετε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο. Τελειώνετε με τα θέματα της δουλειάς, πριν επιδοθείτε στις απολαύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments