Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (11/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (11/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (11/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 25. Η Βέρα (Άσσος Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική ομολογία – Δέσμευση – Συμβόλαιο

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μπορεί αυτή την στιγμή να είστε δυσαρεστημένοι, με την συμπεριφορά του συντρόφου σας, που είναι λίγο χαμένος, αλλά αυτό είναι και κάτι που από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεπεραστεί.

Ταύρος

Μην ανακατεύετε τα παλιά και με τα νέα, και μάλλον μην δίνετε και αφορμή στους τωρινούς σας κύκλους και γνωστά πρόσωπα, να σχολιάσουν την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Θα σας απασχολήσει ευχάριστα κάποια οικονομική είδηση που έρχεται από τον εργασιακό σας χώρο, που μπορεί και άμεσα να σας εξαλείψει προβλήματα του τώρα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (11/1/19)

Καρκίνος

Αποφύγετε να ζητήσετε έμμεσα ή σας μια δικαιολογία κάτι από τον πρώην σας. Δεν χρειάζεται, ήδη είναι μέσα στις σκέψεις του να σας αναζητήσει προσεχώς.

Λέων

Νιώθετε καθαρά και πάνω σας, την ζήλια του συντρόφου σας, που όμως και με κάποιον τρόπο σας κάνει και αισθάνεστε σημαντικοί για αυτόν.

Παρθένος

Αν είστε αδέσμευτοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και τις σχετικές σας δραστηριότητες. Όλα είναι πιθανά μετά!

Ζυγός

Αποζητάτε κάποιες απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, ίσως και δίκαια. Ακόμη και μέσα στα πρακτικά του προβλήματα, δεν μπορεί να σας πει κάτι.

Σκορπιός

Μέσα στην σχέση και μέσα στο σπίτι σας, ειδικά αυτήν την εποχή, μην έχετε ανοιχτές τις πόρτες. Πιθανόν και να υπάρχουν άτομα που σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (11/1/19)

χαρτομαντεία Τοξότης

Όσο και να εξηγείτε, όσο και να απαιτείτε από το ταίρι σας, αν ακόμη δεν υπάρχει η ιδανική συνθήκη για να είστε μαζί, μάλλον θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Αιγόκερως

Οι νέοι έρωτες θα έρθουν στο μονοπάτι σας, από την καινούργια εβδομάδα, και θα σας αναστατώσουν όπως ποτέ άλλοτε. Ξέρετε τι θέλετε, άρα μην παρασυρθείτε από υπερβολές.

Υδροχόος

Τα λόγια σας και οι πράξεις σας, είναι προς την κατεύθυνση να βρείτε τρόπους που θα δελεάσετε τον σύντροφο σας, για να ξεκόψει από το παρελθόν του.

Ιχθείς

Θα σας εκδηλωθεί ένας μεγάλος έρωτας, από φίλο ή συνεργάτη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας προκαλέσει έκπληξη αλλά και συγκίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments