Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με Τσίπρα

Πάνος Καμμένος: Θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με Τσίπρα
Ο Πάνος Καμμένος θα δει τον Αλέξη Τσίπρα στις 10:30 και στις 12:30 θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος μέχρι το αυριανό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οπότε και θα ξεκαθαρίσουν οι όροι του διαζυγίου των δυο κυβερνητικών εταίρων.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε σήμερα Σάββατο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον κάλεσε να συναντηθούν στις 10:30 αύριο Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αρχικό ραντεβού είχε συμφωνηθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο για τη Δευτέρα. Ακολούθησε ωστόσο η διαρροή από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το πότε θα γινόταν το τετ α τετ, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να το επισπεύσει.

Έτσι το μπαλάκι των τελικών αποφάσεων αναφορικά με τον τρόπο που θα προχωρήσει το κυβερνητικό καραβάνι και την τελική λύση που θα δώσει στην εμπλοκή με τους ΑΝΕΛ, βρίσκεται πλέον στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα .

Συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας υποστηρίζουν ότι στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μπήκαν στο υπουργικό συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του κ. Καμμένου. Εάν ο Αλέξης Τσίπρας αποδεχθεί την εισήγηση αυτή, τα δύο κόμματα θα οδηγηθούν σε συναινετικό διαζύγιο.

Εάν ο πρωθυπουργός διατηρήσει στο υπουργικό συμβούλιο τους αντάρτες από τους ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πολιτική σύγκρουση. «Αν δεν το δεχθεί ο Τσίπρας θα πάμε σε ρήξη» λέει συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Συνέντευξη Τύπου του Καμμένου μετά τη συνάντηση

Με μια λιτή ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος πρόκειται να παραθέσει αύριο Κυριακή (13.01.2019), αφού δει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τι θα πει; Κανείς δεν ξέρει. Όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού που θα έχει στις 10:30 με τον Αλέξη Τσίπρα.

“Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 12:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica)”, αναφέρει η ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments