Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19).

Ζώδια Κριός

Σταματήστε να βγαίνετε ραντεβού χωρίς σταματημό και αρχίστε να ζείτε για τον έρωτα! Αναγκάστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει νέα πράγματα και να γνωρίσει καινούργια άτομα εκτός του κοινωνικού σας κύκλου.

Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε γνωριμίες.

Ζώδια Ταύρος

Γιατί να κάνετε τα ίδια και τα ίδια όταν μπορείτε να κάνετε κάτι εντελώς καινούργιο; Αφήστε την άγρια ​​πλευρά σας να πάρει τις αποφάσεις σήμερα. Ίσως τελικά να τραβήξετε την προσοχή εκείνου/εκείνης του/της σέξι τύπου/κοπέλας που έχετε εντοπίσει τον τελευταίο καιρό. Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Η λίστα των απαιτήσεων για τον/την μελλοντικό/ή σας σύντροφο μπορεί να αλλάξει καθώς μεγαλώνετε και εξελίσσεστε. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα αντί να κολλάτε σε έναν τύπο ανθρώπου.

Ζώδια Καρκίνος

Κανείς δεν θέλει να είναι προβλέψιμος – πόσο βαρετό είναι αυτό! Θα πρέπει να βγείτε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας σήμερα κάνοντας μια καινούργια δραστηριότητα που θέλατε πολύ να δοκιμάσετε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από κάποιο φίλο να σας συνοδεύσει στην επόμενη σας ​​περιπέτεια!

Ζώδια Λέων

Με τον τρόπο σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μια πολύ καλή περίπτωση ερωτικού συντρόφου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικοί φίλοι που θέλουν να σας γνωρίσουν με κάποιους άλλους φίλους τους ή γνωστούς τους. Μπορεί στο τέλος να βρεθείτε με ένα ευρύ φάσμα επιλογών!

Ζώδια Παρθένος

Στον έρωτα λειτουργείτε καλύτερα ομαδικά ή ατομικά; Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να παίρνετε όλες τις αποφάσεις, κάποιες φορές όμως είναι ακόμη καλύτερο να αφήνετε κάποιον άλλο να πάρει τον έλεγχο.

Ζώδια Ζυγός

Δοκιμάστε κάτι διασκεδαστικό για το επόμενό σας ραντεβού. Οργανώστε ένα παιχνίδι με χαρτιά ή ένα τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να πάτε για ένα παιχνίδι μπόουλινγκ. Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19)

Ζώδια Σκορπιός

Η εμμονή σας να ακολουθείτε τις τάσεις μπορεί να αλλοιώσει την ικανότητά σας να διακρίνετε την ουσία από το απλό στυλ. Βάλτε τα δυνατά σας για να θυμάστε ότι οι αληθινοί, γνήσιοι ρομαντικοί άνθρωποι είναι πάντα στην μόδα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα προσπαθήστε να μιλήσετε με τουλάχιστον τρία καινούργια άτομα. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος/ποια θα μπορούσε να είναι ένα καλό ταίρι για εσάς αν δεν τους γνωρίσετε καλύτερα. Απλά να είστε ο εαυτός σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Μήπως κρίνετε τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού σύμφωνα με τον τραπεζικό τους λογαριασμό και/ ή άλλα επιφανειακά χαρακτηριστικά αντί για τη βαθύτερη προσωπικότητά τους; Τα λεφτά δεν μπορούν να εγγυηθούν το πάθος, οπότε κοιτάξτε βαθύτερα.

Ζώδια Υδροχόος

Οι καινοτόμες ιδέες σας εμπνέουν τους γύρω σας. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να γοητεύσετε εκείνον/η τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα με το σπιρτόζικο πνεύμα σας. Με τις ξεκαρδιστικές σας ιστορίες θα τους κάνετε να θέλουν να σας ακούνε όλο και περισσότερο.

Ζώδια Ιχθύες

Μόνο και μόνο επειδή βλέπατε στον ύπνο σας ότι τραγουδούσατε καραόκε μαζί με κάποιες καλόγριες, δε σημαίνει ότι όλα είναι ασυναρτησίες. Καταγράψτε ό,τι είδατε – σχεδόν οποιοσδήποτε συμβολισμός μπορεί να σας δώσει ένα στοιχείο για το πού πρέπει να κατευθυνθείτε από εδώ και πέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2019