Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (12/1/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (12/1/19) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (12/1/19).

ζώδια κριός 

Ίσως χρειαστεί να κάνεις τολμηρά βήματα, για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους. Ιδιαίτερα αν αγωνίστηκες για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου.

Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου γι’ αυτά που θέλεις να δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου και που είναι χαραγμένα βαθιά μες την καρδιά σου. Θα ρισκάρεις για πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ πριν, εξαιτίας των φόβων σου. Προχώρησε με θάρρος, για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου!

ζώδια ταύρος

Η ικανότητά που έχεις, να κάνεις υπομονή, θα σε βοηθήσει πολύ σήμερα. Ειδικά αν αναμένεις, να εκδηλωθεί μια ένταση στη σχέση σου.

Ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, για να προσδιορίσεις τους λόγους πίσω από τις όποιες ανησυχίες έχεις.

Προκλήσεις όπως… δυσαρέσκεια, θυμός ή ζήλια, προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους στα ερωτικά σου και δημιουργούν εμπόδια, αντί να γεφυρώνουν καταστάσεις. Να είσαι ειλικρινής για όσα αισθάνεσαι, και να κάνεις κινήσεις, μόνο με βάση αυτό. Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (12/1/19)

ζώδια δίδυμοι

Θέλεις να πεις κάτι σοβαρό στον εραστή σου, αλλά ανησυχείς μήπως δημιουργήσεις μια χιονοστιβάδα συναισθημάτων, αν το κάνεις. Η αλήθεια βλάπτει, όταν αποφεύγεις να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου, επειδή φοβάσαι τις επιπτώσεις. Να είσαι αυθεντική σε ό,τι πεις. Το οφείλεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στο ταίρι σου!

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να ξέρεις πως ορισμένα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα. Δεν είναι ανάγκη όμως να φοβάσαι, πως θα κάνεις ένα ακατάλληλο βήμα, αν ό,τι κάνεις, φαίνεται σωστό. Μια απόφαση ή μια ευθύνη στηρίζεται στους ώμους σου. Αυτό δε σημαίνει όμως, πως πρέπει να αποκλείσεις από τη διαδικασία αποφάσεων και το σύντροφό σου. Η λαχτάρα σου να κάνεις κάτι σωστά, θα σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και παράλληλα θα σε υποστηρίξει το ταίρι σου, όπου χρειάζεσαι βοήθεια. Απλά ζήτησέ τη.

ζώδια λέων

Λίγη διασκέδαση και επιπολαιότητα, θα προσφέρουν μια νέα πνοή στη σχέση σου, που πρόσφατα πέρασε μια κρίση. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις τώρα, μια ευχάριστα περιπετειώδη και καινοτόμο ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου. Ίσως θελήσεις να ξαναγίνεις αισιόδοξη και να διασαφηνίσεις τον παθιασμένο σκοπό σου. Υπάρχουν τόσα πολλά, που μπορείς να κάνεις!

ζώδια παρθένος

Μπορεί να χρειαστεί να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου για ν’ αποκαταστήσεις την ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή. Με τον Κρόνο που επηρεάζει τα ερωτικά σου, είναι πιθανό να έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Ή αισθάνεσαι κουρασμένη από τις ευθύνες και γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να λάμψεις. Χαλάρωσε και θα επαναφέρεις, σ’ ένα θετικό ρυθμό τη σχέση σου, σταδιακά.

ζώδια ζυγός

Η χειρονομία ή η παρορμητικότητα, που μπορεί να έφεραν θετικά ερωτικά αποτελέσματα στο παρελθόν, μπορεί να μην σ’ εξυπηρετούν τώρα. Αντιμετωπίζεις, ένα σύγχρονο ρομαντικό κλίμα… κι αυτό που χρειάζεσαι για ν’ αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα, είναι υπομονή. Αντί να αναλάβεις τα ηνία και να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα πάντα στα ερωτικά σου, άφησε τις καταστάσεις, να εξελιχθούν μόνες τους. Μπορεί να υπάρχει περισσότερη δουλειά παρασκηνιακά, που αγνοείς, πως μπορεί να σε βοηθήσει.

ζώδια σκορπιός

Το να βαδίζεις προσεκτικά στη σχέση σου, σίγουρα είναι σοφό κι ενθαρρυντικό. Αλλά ίσως σήμερα, χρειαστεί να αναλάβεις άμεσα δραστικά μέτρα, για να έχεις, καλύτερα αποτελέσματα Απέφυγε δισταγμούς ή διστακτικότητα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και δες που θα σε οδηγήσει ο αυθορμητισμός σου. Το έντονο πάθος σ’ ένα ερωτικό σχέδιο, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να χαρείς που το έκανες.

ζώδια τοξότης

Ένα εμπόδιο στα ερωτικά σου, θα αποδειχθεί μια μεταμφιεσμένη ευλογία…οπότε μην προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις, πολύ δυναμικά. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να επανεξετάσεις ένα ερωτικό σενάριο και να αποφασίσεις, μια πιο εμπνευσμένη στρατηγική. Αντί να βιαστείς να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο β, επαναξιολόγησε το αρχικό σου σχέδιο, κάτω από τις νέες διαμορφωμένες συνθήκες. Μια πολύ πιο χρήσιμη και ευεργετική επιλογή, θα μπορούσε να αποκαλυφθεί. Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων (12/1/19)

ζώδια αιγόκερως

Μια συνεργασία θα υπάρξει ανάμεσα στην ερωτική σου ζωή και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, σήμερα. Οι συζητήσεις που προκύπτουν από αυτό, θα οδηγήσουν σε μια επιβεβαίωση. Πως εσύ και το ταίρι σου, θέλετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας. Αντί ν’ ακολουθήσετε αυτό που αγαπάτε ξεχωριστά, θα μπορούσατε να συνεργαστείτε σε ένα κοινό όραμα, που εμπνέει και τους δύο.

ζώδια υδροχόος

Μπορεί να σου ξεφύγει, ο πιο λογικός τρόπος για να χειριστείς τη σχέση σου. Μπορεί επίσης να έχεις συνειδητοποιήσει, πώς αντιμετωπίζεις μια ασταθή κατάσταση, και υπάρχουν όρια, γύρω από το πόσα είσαι έτοιμη ν’ ανεχτείς. Το κλειδί για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, αφορά την καλή επικοινωνία ανάμεσά σας. Ακόμα, πρέπει να σταματήσετε να κάνετε υποθέσεις ο ένας για τον άλλον. Η κατανόηση, βασίζεται σε ένα λογικό και πρακτικό σχέδιο, που δημιουργείται από κοινού. Και εκδηλώνεται σωστά, με την πάροδο του χρόνου.

ζώδια ιχθύες

Η ερωτική σου σχέση, θα μπορούσε να προσφέρει μια ευχάριστη και δυνητικά σέξι μέθοδο μάθησης. Ωστόσο, και οι δυο σας, μπορεί να δεχτείτε ότι υπάρχει κάτι, που πρέπει να μάθετε από κοινού. Αυτό σε πρώτη φάση, μπορεί να περιλαμβάνει, την αποδοχή. Και οι δύο, έχετε πολλά να μάθετε ο ένας για τον άλλον, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί. Και οι δυο σας θα εκπλαγείτε και θα ενθουσιαστείτε, μ’ αυτά που θα ανακαλύψετε!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2019