Πολιτική

Τσίπρας: Νέος υπουργός Άμυνας ο Βαγγέλης Αποστολάκης

Τσίπρας: Νέος υπουργός Άμυνας ο Βαγγέλης Αποστολάκης
Όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος, Βαγγέλης Αποστολάκης θα καθίσει στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής Αμύνης.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Αμύνης,σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού για το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο:

«Τα τέσσερα αυτά χρόνια με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον πετύχαμε πολλά. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια, να στηρίξουμε τους αδύναμους και να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά. Για όσα πετύχαμε θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για τη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο καθαρές λύσεις και κουβέντες. Τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό. Σήμερα μου δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του υπουργού Άμυνας καθώς και ότι θα ζητήσει το ίδιο από τα στελέχη του. Την έκανα δεκτή, όπως θα κάνω δεκτή όποια άλλη παραίτηση μου τεθεί.

Μπροστά στο εθνικό συμφέρον δεν θα κάνω πίσω, δεν θα δειλιάσω. Υπουργός Άμυνας να είναι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης. Είναι μήνυμα από την πλευρά μου ότι δεν θα διακινδυνεύσω την πορεία που έχουμε χαράξει».

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης και ο Πάνος Καμμένος

Διαβάστε Eπίσης