Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική προβλέψεις χαρτομαντείας για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές επικοινωνίες – Σχέσεις και λύσεις – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν έχετε ξεχάσει αυτά που σας έχουν τύχει στο παρελθόν, και πόσο μάλλον όταν ακόμη στο παρόν σας, έχετε γύρω σας τα ίδια άτομα!

Ταύρος

Χρειάζεστε να αλλάξετε παραστάσεις, και από την ερωτική σας σχέση και από την εργασία σας. Το τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε το ξέρετε μόνο εσείς.

Δίδυμοι

Είστε η πηγή της χαράς με όλα αυτά που γίνονται γύρω σας, και μέσα στους φιλικούς σας κύκλους. Μάλλον έχει δημιουργηθεί και ένας νέος έρωτας.

Καρκίνος

Είστε μόνο θετικοί, σε αυτά που πρέπει να πείτε στον άνθρωπο σας και όλα αυτά που σκέφτεστε από την δική σας την μεριά να του προτείνετε.

Λέων

Οι θέσεις σας οι ερωτικές προς το νέο σας ταίρι, σας έχουν κάνει να είστε και πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε να συμβούν. Μάλλον έχετε περάσει ξανά από τον ίδιο δρόμο.

Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι ο πρώην σας κάνει ότι μπορεί, για να έχει την προσοχή σας, αλλά και ότι προσπαθεί να λήξει τα δικά του πια προβλήματα.

Ζυγός

Δεν ακούτε τίποτα πια εσείς. Το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε την ηρεμία σας σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Οι μέρες θα φέρουν τους φίλους πιο κοντά.

Σκορπιός

Δεν πρέπει ακούτε εσείς κανέναν πια. Μάλλον τώρα είστε και σε μια φάση ζωής, που θέλετε να ξεκουράσετε την ζωή και την ψυχή σας, από τα περιττά.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δεν θα δώσετε ακόμη την έγκριση σας για μια επανασύνδεση. Θέλετε πρώτα να δείτε τι συμβαίνει στον πρώην σας, τι ακριβώς ζητάει και μετά θα το σκεφτείτε.

Αιγόκερως

Μέσα σε όλα αυτά τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σας, είναι και ένα που τρέφει για εσάς έναν έρωτα που εντός του Ιανουαρίου θα σας αποκαλυφθεί.

Υδροχόος

Έχετε αναλάβει πολλά από την εργασία σας, και τώρα έχετε αφήσει όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, σε μια στασιμότητα. Αλλάξτε το.

Ιχθείς

Μπορεί να υπάρχει μια καλή διάθεση από τον σύντροφο σας, αλλά μόνο αυτό δεν είναι αρκετό για να αισθάνεστε ασφαλείς για το μέλλον σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments