Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (14/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (14/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (14/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Δε χρειάζεται να επιλύνετε όλα τα προβλήματα μόνοι σας. Αναζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο και ζητήστε τη συμβουλή του.

Μερικές φορές χρειάζεται κάποιος που βρίσκεται έξω από τη σχέση για να σας δώσει τη σωστή προοπτική.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να μη είναι στα καλά του σήμερα. Ή μπορεί να είστε εσείς αυτός/ή που αισθάνεται κάπως περίεργα. Όπως και να έχει με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (14/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν κάτι σας απασχολεί, καλό θα ήταν να το μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα μπορέσουν να δουν την κατάσταση με μια φρέσκια οπτική και να σας δώσουν μια διαφορετική άποψη.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τα άστρα ευνοούν τον ρομαντισμό σήμερα. Μην περιμένετε μέχρι το βράδυ για να κάνετε κάτι ρομαντικό – μπορείτε να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας τα συναισθήματα σας οποιαδήποτε ώρα. Μήπως να τους πηγαίνατε πρωινό στο κρεβάτι;

Ωροσκόπιο Λέων

Δοκιμάστε κάτι ελαφρώς – ή πολύ – διαφορετικό απόψε με τον/την αγαπημένο/η σας και βάλτε σε άλλη διάσταση την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να εμπνευστείτε από μια τολμηρή ταινία. Ή απλά αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ελάτε – γίνετε τολμηροί! Βάλτε κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ρουτίνα απόψε και διασκεδάστε το. Αν η πρώτη σας απόπειρα δεν πάει ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί, να θυμάστε ότι η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σημερινή μέρα έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί υπέροχα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Χαλαρώστε και απολαύστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και να ξέρετε ότι ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιο τηλεφώνημα που θα λάβετε σήμερα και θα αφορά κάποιον ηλικιωμένο συγγενή σας μπορεί να σας αναστατώσει ειδικά αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε την κατάσταση. Στηριχθείτε στον/στην σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα είστε ιδιαίτερα δεκτικοί σε νέες ιδέες. Έχοντας αυτό κατά νου, σκεφτείτε μήπως επισκεφτείτε μια γκαλερί με τον/την αγαπημένο/η σας ή παρακολουθήσετε μια πρωτοποριακή παράσταση που θα μπορείτε να συζητήσετε μετά.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (14/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν ο τρόπος με τον οποίο κάνατε τα πράγματα μέχρι στιγμής δεν σας έχει φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Δεχτείτε τα στοιχεία που σας δίνει ο/η σύντροφός σας και προσαρμόστε αναλόγως την τακτική σας.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να βγάλετε στη φόρα κάποια κρυφή σας επιθυμία. Ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα λειτουργήσει με κάθε λεπτομέρεια, μοιραστείτε την με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως εκείνοι μπορούν να σας βοηθήσουν να την κάνετε πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μήπως οι προσδοκίες σας για τη σχέση σας δεν είναι ρεαλιστικές; Ο έρωτάς σας μπορεί να μην μοιάζει με αυτά που βλέπετε στις ταινίες αλλά είναι υπέροχος. Και το πιο σημαντικό: συμβαίνει στην πραγματική ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments