25.06.2019
Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/1/19)

Συμβουλές για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/1/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το να πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες απαγορεύεται δια ροπάλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι! Μερικές συνεργασίες/επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το κάτοπτρο δεν αποκαλύπτεις ευχάριστες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όλο το πρωί μοιάζεις σαν να βρίσκεσαι σε μια αγχωμένη αναμονή. Θα δεις κάποιον/α από το παρελθόν που δεν περίμενες να τον/την συναντήσεις ή περιμένεις κάποια συνάντηση που κάνει τις παλάμες σου να ιδρώνουν; Από το απόγευμα πάντως είσαι τσίτα σε ενέργεια. Ελπίζω όχι και σε νεύρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε κάθε σχέση σου, εσύ κι ο/η Άλλος/η κολυμπάτε σε έναν ωκεανό εμπιστοσύνης από αντίθετες όχθες, με σκοπό να βρεθείτε στη μέση της απόστασης. Αυτές τις μέρες φώναξε δυνατά σε όποιον/α θεωρείς πως αξίζει να κρατήσεις κοντά σου: «Μην σταματάς να κολυμπάς, γιατί εγώ δεν σταματώ!».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα! Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/1/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αίσθηση ελευθερίας και διάθεσης να γεμίσεις το μυαλό σου με εικόνες, ανθρώπους, φωνές, οσμές και χαμόγελα είναι τόσο έκδηλη πάνω σου όλο το πρωί που σχεδόν σε τρομάζει. Όσο για το βράδυ, γιατί η διάθεση σου να θυμίζει τόσο πολύ βράδυ Κυριακής ρε γαμώτο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέχρι το μεσημέρι όλα είναι έντονα: οι συζητήσεις, οι διαμάχες, το σεξ (στην περίπτωση που…), οι ρυθμοί της ζωής. Ο αστρολόγος σου εύχεται να καταφέρεις να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο ώστε το βράδυ να σε βρει με μια γλυκιά κούραση στο σώμα και το μυαλό…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως η σημαντικότερη στιγμή της ημέρας είναι όταν θα συναντήσεις τον/την σύντροφο σου, (που σου έλειψε απροσδόκητα πολύ για το λίγο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις συναντήσεις σας), ή έναν/μια καλό/ή φίλο/η (που αισθάνεσαι πως έχεις κάτι ουσιαστικό να συζητήσεις, σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες που έχεις συναντήσει πρόσφατα εκεί έξω). Α και μην περιμένεις και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά σήμερα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τι κι αν τελικά έφτασες σε άλλους προορισμούς από αυτούς που σχεδίαζες; Τι κι αν μεγαλώνεις και στην πορεία ξέφτισαν μερικά παιδικά όνειρα; Μέρες σαν τη σημερινή ανανεώνεις την συμφωνία που έχεις κάνει με τον εαυτό σου να συνεχίσετε μαζί με προορισμό το άγνωστο και την υπόσχεση πως δεν θα ζήσετε ποτέ αδιάφορα ό,τι κι αν συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές απλά δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Χάνεις τον έλεγχο, γίνεσαι ένας άλλος/μια άλλη που δεν υπολογίζει από θέσεις, συγγένειες, χρόνια φιλίας και άλλες δικαιολογίες και ξεσπάς σʼ όποιον/α προσπαθεί να ορίσει το πώς πρέπει να αισθάνεσαι και πώς να ζεις. Και πως γίνεται πάντα αυτοί/ες που είναι πιο κοντά σου να προσπαθούν περισσότερο απʼ όλους να σε χειραγωγήσουν; Χμ, μήπως κάτι κάνεις λάθος κι εσύ; Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/1/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το τελευταίο καιρό, εντελώς ανεξήγητα, η αντίληψη σου έχει διευρυνθεί τόσο ώστε αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα μηνύματα από το περιβάλλον σου. Κρυφές συζητήσεις και συμμαχίες, ένοχα ή παράξενα βλέμματα στον εργασιακό σου χώρο ή μέσα στην οικογένεια. Πολλά μυστικά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις συγκρούσεις με φίλους/ες ή/και τον/την σύντροφο σου γιατί θα σου ζητήσουν (τι ποιο δύσκολο;) να μην αντιδράς σε κάθε διαφωνία τους λες και σε μαχαιρώνουν. Μικρέ μου/Μικρή μου δραματικέ ηθοποιέ εσύ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένα από τα μεγαλύτερα διλλήματα στη κοινωνική σου ζωή, το οποίο επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όπως τις τελευταίες μέρες), είναι η επιλογή ανάμεσα στην συναισθηματική ασφάλεια (που είναι αντίβαρο στην έμφυτη κυκλοθυμία σου και τις περιόδους απομόνωσης που περνάς) και το ερωτικό ρίσκο (αυτό το φαντασμαγορικό συναίσθημα πως θα τολμήσω ένα άλμα στο κενό με την ελπίδα να προσγειωθώ σε μια εκστατική αγκαλιά). Και όταν έχεις διλλήματα, συνήθως τα κάνεις μαντάρα, κρατώντας τα πάντα σε εκκρεμότητα. Αποφάσισε!!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε Eπίσης:

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (14/1/19)

Ζώδια προβλέψεις (14/1/19): Επανασυνδέσεις σχέσεων