Ελλάδα

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Πώς έσφαξαν τον Μπάκο με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Πώς έσφαξαν τον Μπάκο με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές
Καρέ - καρέ η δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου, Άλμπερτ Μπάκο μέσα στις φυλακές στον Κορυδαλλό.

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Σοκάρουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Αλβανός κρατούμενος Άλμπερτ Μπάκο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Το θύμα βρήκε τραγικό θάνατο  από άλλους κρατούμενους, με τους οποίους ήταν συγκατηγορούμενος για σοβαρές υποθέσεις, όπως αυτής της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τις κάμερες των φυλακών που είδαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι δυο συνεργοί κάθονταν σε έναν από τους πάγκους στην 5η πτέρυγα των φυλακών και συζητούσαν.

Ωστόσο, κάποια στιγμή εντελώς ξαφνικά οι δυο συγκατηγορούμενοι άρχισαν να φωνάζουν και ξαφνικά ο Έλληνας κατάδικος σηκώνεται και αστραπιαία πιάνει τα χέρια του Αρμπέν Μπάκο και τα δένει πίσω από την πλάτη του θύματος.

Παράλληλα, ο Αλβανός δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου, σηκώνεται και με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του περνά αρκετά χτυπήματα στο σώμα του Μπάκο. Τα πιο πολλά από αυτά ήταν στο λαιμό και την θωρακική χώρα με αποτέλεσμα ο Μπάκο να πέσει νεκρός. Συνολικά δέχθηκε 17 μαχαιριές.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα και είδαν τη δολοφονία του κρατούμενου, έδωσαν κατάθεση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύον ψυχιατρείο όπου τους χορηγήθηκαν ηρεμιστικά. Ο λόγος ήταν προφανώς η βαρβαρότητα του εγκλήματος το οποίο έζησαν με τα ίδια τους τα μάτια.

Να αναφερθεί ότι οι αστυνομικοί έδωσαν μάχη προκειμένου να πάρουν τον Μπάκο από τα χέρια των δολοφόνων του αλλά μάταια. Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο των φυλακών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση και σχηματίζουν δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε βάρος των δυο κρατουμένων, εκτιμούν πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι άλλο από τις διαφορές που είχαν οι δυο συγκατηγορούμενοι, σε σχέση με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο ένας πίεζε τον άλλο να πάρει τις ευθύνες πάνω του.

Θυμίζουμε ότι ο Μπάκο ήταν γνωστός και ως “Μακελάρης του Μικρολίμανου”, καθώς το 2014 είχε ανοίξει πυρ με Καλάσνικοφ εναντίον θαμώνων καταστήματος τραυματίζοντας δεκάδες άτομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments