Πολιτική

Καμμένος: “Μένω στην πολιτική για τη Μακεδονία” (pics)

Καμμένος: “Μένω στην πολιτική για τη Μακεδονία” (pics)
Ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε τα ηνία στον Ευάγγελο Αποστολάκη με το κλίμα να είναι φορτισμένο στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Δάκρυσε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά  πως θα εγκατέλειπε την πολιτική, αλλά τελικά θα παραμείνει για να μην ξεπουλήσουν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τη Μακεδονία.

Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης επιθεώρησαν το άγημα με ιδιαίτερα καλή διάθεση, ωστόσο όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω του ο νέος υπουργός, Ευάγγελος Αποστολάκης.

και με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο νέο υπουργό.

Στην τελετή ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων:

«Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο νέος υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης είπε:

“Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν”.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ταμένο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Του έδωσε μια φωτογραφία του Πανορμίτη και έναν φάκελο. Τότε ο κ. Αποστολάκης με βουρκωμένα είπε: «Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “Όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης – παραλαβής:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments