Ελλάδα

10 years challenge: Η νέα μόδα του Instagram και του Facebook – Δείτε πως ήταν οι πολιτικοί 10 χρόνια πριν και σήμερα (pics)

10 years challenge: Η νέα μόδα του Instagram και του Facebook – Δείτε πως ήταν οι πολιτικοί 10 χρόνια πριν και σήμερα (pics)
10 years challenge: Θυμάται κανείς πως ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από δέκα χρόνια;

Το 10 years challenge είναι το νέο… challenge (πρόκληση) που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στα social media με τους χρήστες να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες με το πως ήταν και πως είναι.

Το 10 years challenge προκαλεί τους χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφία τους πριν από δέκα χρόνια και σημερινή, ώστε να φανούν οι διαφορές.

Αλλαγές σε μαλλιά, ρούχα, στυλ, πιο νεανικό δέρμα, όλα αυτά που αλλάζουν μέσα σε μια δεκαετία σχολιάζονται από τους χρήστες ενώ πολλές από τις φωτογραφίες προκαλούν γέλιο.

Και αφού η ψήφος εμπιστοσύνης, η Συμφωνία των Πρεσπών και γενικώς η πολιτική σκηνή της χώρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, θα ήταν… challenge να θυμηθούμε πως ήταν μερικοί από τους πολιτικούς μας, 10 χρόνια πριν.

Θυμάται, λοιπόν, κανείς πως ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από δέκα χρόνια; Αν ανατρέξουμε σε παλαιότερες φωτογραφίες τους θα δούμε πως κάποιοι έχουν αλλάξει κατά πολύ ενώ κάποιοι άλλοι καθόλου.

Ξεκινώντας από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνει κανείς πως ουσιαστικά δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του, παρά μόνο λίγα παραπάνω κιλά, ενώ τα μνημόνια επηρέασαν εκτός από την τσέπη του ελληνικού λαού και τα μαλλιά του πρωθυπουργού καθώς γκρίζαραν λιγάκι.

Ο πρωθυπουργός 10 χρόνια πριν:

O Κυριάκος Μητσοτάκης κυριολεκτικά δεν έχει αλλάξει καθόλου και το μοναδικό διαφορετικό πάνω του σήμερα είναι το… κούρεμά του! Παραμένει σχεδόν ο ίδιος σε κιλά, πρόσωπο αλλά και στυλ. Ίσως κάνει διαφορετικές επιλογές σε γραβάτες αφού κατά κύριο λόγο πλέον επιλέγει μονόχρωμες. Έχει παραμείνει δηλαδή “ωραίος γκόμενος” που λένε και οι θαυμάστριές του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 10 χρόνια πριν

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, είναι όμως εκείνος που δεν έχει καμία αλλαγή, ούτε σε πρόσωπο, ούτε σε κιλά, ούτε και σε γραβάτες.

Είναι σχεδόν ο ίδιος, με ίσως μερικές παραπάνω γκρίζες τρίχες.

Για να περάσουμε και στις κυρίες της Βουλής. Ε, εδώ υπάρχουν αλλαγές καθώς οι γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν αρκετές, τόσο που μερικές φορές η διαφορά είναι τεράστια.

Η Φώφη Γεννηματά έχει αλλάξει αρκετά, έχει παραμείνει στους τόνους του ανοιχτού στα μαλλιά της και τα έχει ανοίξει λίγο περισσότερο, έχει αλλάξει ελαφρώς το κούρεμά της και έχει λίγα παραπάνω κιλάκια που ωστόσο την γλυκαίνουν αρκετά στο πρόσωπο.

Μια από τις πιο ωραίες κυρίες της Βουλής, η Έλενα Ράπτη και πριν 10 χρόνια αλλά και σήμερα, τραβάει τα βλέμματα.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα επάνω της, αντίθετα θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και καλύτερη χρόνο με τον χρόνο. Παραμένει το ίδιο όμορφη, κομψή και ξανθιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments