Ελλάδα

Πτώση αεροπλάνου: Αυτός είναι ο πιλότος – Εντοπίστηκε κηλίδα καυσίμων

Πτώση αεροπλάνου: Αυτός είναι ο πιλότος – Εντοπίστηκε κηλίδα καυσίμων
Πτώση αεροπλάνου: Η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29.

Πτώση αεροπλάνου: Μία κηλίδα από τα καύσιμα του μικρoύ μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, εντοπίστηκε το απόγευμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δύτες, καθώς οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου, αλλά και του διθέσιου ιδιωτικού αεροσκάφους αποδεικνύονται άκαρπες.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους είναι o 47χρονος Παναγιώτης Κεφαλάς, μηχανικός που εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.

Η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29 ενώ το αεροσκάφος, το οποίο είχε απογειωθεί από την Πάτρα με προορισμό το Μεσολόγγι.

Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο σούπερ πούμα. Το έργο του εντοπισμού του αεροσκάφους δυσχεραίνουν τα ρεύματα αλλά και το γεγονός ότι εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων στην θάλασσα έχει καταλήξει λάσπη από τον ποταμό Ευηνο με συνέπεια η ορατότητα να μην είναι καλή.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο πιλότος κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments