Μedia

Game of Thrones φινάλε: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το τέλος της σειράς

Game of Thrones φινάλε: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το τέλος της σειράς
Το Game of Thrones ετοιμάζεται για το φινάλε του.

Mε ένα αινιγματικό teaser με πρωταγωνιστές τα (ζωντανά και μη) μέλη της οικογένεια των Σταρκ, το HBO ανακοινώνει πως η αρχή του τέλους για το Game of Thrones έρχεται την Κυριακή 14 Απριλίου.

Όπως γράφει το “Αθηνόραμα” εκμεταλλευόμενο έξυπνα την άνευ προηγουμένου τηλεοπτική επιτυχία της επικής σειράς, το ΗΒΟ πρόβαλε το βίντεο με την ημερομηνία του πολυαναμενόμενου φινάλε του Game of Thrones λίγο πριν την πρεμιέρα του 3ου κύκλου του True Detective, δίνοντας έτσι ένα δυνατό πουσάρισμα στη νέα σειρά-στοίχημα του Νικ Πιζολάτο, παραγωγής ΗΒΟ.

Έτσι, την Κυριακή 13/1, οι τηλεθεατές του ΗΒΟ είδαν τον Τζον Σνόου, τη Σάνσα και την Άρια να περπατούν στην υπόγεια κρύπτη του Winterfell πλάι στα αγάλματα των τάφων των νεκρών μελών της οικογένειας των Σταρκ, λίγο πριν έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους αγάλματα-ομοιώματα, με το σκοτάδι και μια παγωμένη ομίχλη να τους πλησιάζει επικίνδυνα.

Το έξυπνο λανσάρισμα

Σύμφωνα πάντα με το Αθηνόραμα, το πρώτο πλάνο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς, η συνάντηση της Ντενέρις με τη Σάνσα στο σπίτι των Σταρκ, ήρθε πριν από λίγες ημέρες σε μια ακόμα έξυπνη κίνηση λανσαρίσματος του ΗΒΟ, που το συμπεριέλαβε σε ένα βίντεο-αφιέρωμα σε όλες τις παραγωγές του που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Όπως είναι λογικό, το τελευταίο teaser δεν προδίδει κάποια παραπάνω πληροφορία για την υπόθεση της 8ης σεζόν η οποία θα χωρίζεται σε έξι ωριαία (και κάτι) επεισόδια, αφήνοντας ακόμη ανοιχτά όλα τα σενάρια για το ποιος θα κατακτήσει τελικά τον Iron Throne.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments