Πολιτική

Παπακώστα: Υπέβαλε την παραίτησή της – Δεν έγινε δεκτή

Παπακώστα: Υπέβαλε την παραίτησή της – Δεν έγινε δεκτή
Παπακώστα: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και είπε πως επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που υποστηρίζει πως έχει δεχθεί.

Παπακώστα: Την παραίτησή της υπέβαλε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά από τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και είπε πως επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που υποστηρίζει πως έχει δεχθεί.

Όμως, ο πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση.

Παπακώστα: Τι έγραφαν τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε

Ένας άνδρας 62 ετών, πρώην ναυτικός, θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για τα απειλητικά μηνύματα που έστειλε στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με τη στάση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Έρχεται Γουδί. Θα σας εκτελέσουμε αν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών», έγραψε το πρώτο μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Παπακώστα, ενώ στο δεύτερο αναφερόταν πως «η Μακεδονία δεν πωλείται».

Στην απολογία του μετά τη σύλληψή του, αργά τη Δευτέρα στο Παγκράτι, ο 62χρονος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «μου την… έδωσε ως Έλληνα πατριώτη».

Αποκάλυψε δε ότι έχει στείλει μηνύματα και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν θυμάται σε ποια.

«Με «τρέχουν» γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο ίδιος στον εισαγγελέα.

Η Κατερίνα Παπακώστα, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε δεχθεί φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια γυναικών.

Μηνύματα εστάλησαν σε βουλευτές των ΑΝΕΛ και ανεξάρτητους με σκοπό να καταψηφίσουν τη συμφωνία.

Παπακώστα: Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης που κατέθεσε

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή “ειδήμονες” από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments