Υγεία

Εμβολιασμός οφέλη: Εκστρατεία ενημέρωσης στη Ρουμανία

Εμβολιασμός οφέλη: Εκστρατεία ενημέρωσης στη Ρουμανία
Εμβολιασμός οφέλη: Η καμπάνια εντάσσεται στην ενημέρωση για τον εμβολιασμού που ξεκίνησαν πέρυσι η UNICEF και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Εμβολιασμός οφέλη: Εκστρατεία ενημέρωσης για τα οφέλη του εμβολιασμού ξεκίνησε το υπουργείο Υγείας της Ρουμανίας, σε συνεργασία με τη UNICEF και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

“ Η καμπάνια εντάσσεται στην ενημέρωση για τον εμβολιασμού που ξεκίνησαν πέρυσι η UNICEF και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο προβολής για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε οι γονείς να κατανοήσουν ότι η παιδική ηλικία είναι το πιο όμορφο δώρο και πρέπει να προστατευθεί”, ανέφερε η υπουργός Υγείας Σορίνα Πίντεα.

Ο πρόεδρος της Ρουμανικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, Αλεξάντρου Ραφίλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη εκστρατεία θα δώσει έγκυρη ενημέρωση στους γονείς και όλους τους ενδιαφερόμενους για τα οφέλη του εμβολιασμού και, παράλληλα, θα καταρρίψει “ μύθους” που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο εκπρόσωπος της UNICEF στη Ρουμανία, Πέτερ Μπουλτ επισήμανε ότι αυτή η εκστρατεία είναι μια προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση στη Ρουμανία και να ευαισθητοποιηθεί ο πληθυσμός όσον αφορά τη σημασία του εμβολιασμού.

“ Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ενημερώνονται για τα οφέλη των εμβολίων και τις δομές όπου μπορούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους δωρεάν, έτσι ώστε να προσφέρουν στα παιδιά τους το πιο όμορφο δώρο-την παιδική ηλικία”, τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments