Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Το αποκαλυπτικό SMS της Γέλενα στον Βόσνιο – “Θέλω να με καβαλήσεις” (pic)

Όγκνιεν Βράνιες: Το αποκαλυπτικό SMS της Γέλενα στον Βόσνιο – “Θέλω να με καβαλήσεις” (pic)
Σέρβικο σάιτ δημοσιεύει αυτούσιο ένα SMS που φέρεται να έστειλε η Γελένα Καρλεουσα στον Όγκνιεν Βράνιες, που τον... παρακαλάει να πάει κοντά της.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες και τη Γελένα Καρλεουσα. Μετά τις φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα του ενός και του άλλου, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και τις εκατέρωθεν κατηγορίες, έρχεται ένα μήνυμα της γυναίκας του Τόσιτς.

Συγκεκριμένα, ένα σέρβικο σάιτ δημοσίευσε ένα μήνυμα της Γελένα προς τον Όγκνιεν Βράνιες μετά από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί και την Ακρόπολη.

Στο sms η Γελένα Καρλέουσα γράφει στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κα..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα.

Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκύλα σου και να με παίζεις περισσότερο».

Αν μη τι άλλο, αναμένονται πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα με τον Βράνιες να στέλνει περίπου 40 sms την ημέρα στη γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, ενώ της είχε στείλει και 1009 τριαντάφυλλα!

Δείτε το sms…


Όγκνιεν Βράνιες: «Κόλαση» με το ερωτικό σκάνδαλο και τη Γελένα – «Αυτοκτόνα μικροτσ…» (pics&vid)


Δείτε τη Γελένα του Βράνιες τόπλες


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments