Αθλητισμός

Ποια ομάδα παρουσίασε Έλληνες ποδοσφαιριστές με… χωριάτικη σαλάτα!

Ποια ομάδα παρουσίασε Έλληνες ποδοσφαιριστές με… χωριάτικη σαλάτα!
Οι δύο ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τα χρώματα της νέας τους ομάδας και εμφανίστηκαν σε βίντεο να φτιάχνουν σουβλάκι πίτα με γύρο και χωριάτικη σαλάτα.

‘Οταν κάποιος στο εξωτερικό ακούει σουβλάκι, μουσακάς και χωριάτικη σαλάτα αμέσως σκέφτεται: Ελλάδα.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε και η Βίλεμ και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να παρουσιάσει την απόκτηση του Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη ως (δανεικούς).

Οι δύο παίκτες φωτογραφήθηκαν με τα χρώματα της νέας τους ομάδας και εμφανίστηκαν σε βίντεο να φτιάχνουν σουβλάκι πίτα με γύρο και χωριάτικη σαλάτα!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποκτήθηκε ως δανεικός για 1,5 χρόνο, ενώ αυτός της Μπόχουμ ως το καλοκαίρι του 2019, με τον σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα της οψιόν για τους δύο παίκτες όταν οι δανεισμοί τους εκπνεύσουν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βίλεμ, Γιορίς Ματάισεν ανέφερε κατά την επίσημη παρουσίαση: «Ο Βαγγέλης βρίσκεται στα ραντάρ μας από το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε νωρίτερα. Ο Μάριος είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αμφότεροι είναι σε πολύ μικρή ηλικία και πιστεύουμε στις δυνατότητές τους να γίνουν καλύτεροι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments