Αθλητισμός

Ποιος Βράνιες; Ο Τσόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!

Ποιος Βράνιες; Ο Τσόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!
Σάλος έχει προκληθεί με το ερωτικό τρίγωνο Βράνιες -Γελένα - Τσόσιτς. 

Σάλος έχει προκληθεί με το ερωτικό τρίγωνο – σκάνδαλο Βράνιες – Γελένα – Τσόσιτς.

Έγιναν απίστευτες αποκαλύψεις, με ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο, ανάμεσα στη Σέρβα τραγουδίστρια και τον Βόσνιο στόπερ, και ήρθε μία ακόμη αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί καθώς και ο Τσόσιτς μάλλον είναι ζωηρός.

Συγκεκριμένα, ο Τσόσιτς φέρεται να έχει συνδεθεί ερωτικά με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την Σοφία Μιλόγεβιτς.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tσόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τσόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο «Hua, hua» στο Βελιγράδι», αποκάλυψε μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε πως είδε το «παράνομο» ζευγάρι σε ένα εστιατόριο.

Επίσης φημολογείται πως το ο Τσόσιτς είναι έτοιμος να χωρίσει την Γελένα μετά το σκάνδαλο με τον Βράνιες.

«Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ.

Ο Τσόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε», υποστήριξε άτομο από το περιβάλλον τους.

Περισσότερα