Αθλητισμός

Robe Di Kappa και Παναθηναϊκός… ξανά μαζί

Robe Di Kappa και Παναθηναϊκός… ξανά μαζί
Κοντά σε συμφωνία με την Robe Di Kappa βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και η ιταλική εταιρεία πιθανότατα θα "ντύνει" τους Πράσινους για τις επόμενες δύο σεζόν.

Κοντά σε συμφωνία με την Robe Di Kappa βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και η ιταλική εταιρεία πιθανότατα θα “ντύνει” τους Πράσινους για τις επόμενες δύο σεζόν.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με διάφορες εταιρείες ένδυσης, καθώς είναι δεδομένη η απόφαση λήξης της συνεργασίας με τη Nike και έχουν …προκριθεί δύο περιπτώσεις, εκ των οποίων η Robe Di Kappa δείχνει η πιο συμφέρουσα για τους Πράσινους.

Σε αντίθεση με τη συνεργασία που είχε ο Παναθηναϊκός με τη Nike, στην οποία δεν υπήρχε κανένα άμεσο οικονομικό όφελος, οι Πράσινοι θα έχουν βάλουν και ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο τους από τη συμφωνάι με τη νέα εταιρεία ένδυσης.

Στην περίπτωση που κλείσει οριστικά το deal με τη Robe Di Kappa, τότε η ιταλική εταιρεία θα “ντύσει” και πάλι τον Παναθηναϊκό μετά από εικοσιτέσσερα χρόνια, καθώς το Τριφύλλι είχε φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της τη σεζόν 1994-95.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments