Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Χαμός στο twitter με την ατάκα για το κότερο και τη Βούλτεψη

Πάνος Καμμένος: Χαμός στο twitter με την ατάκα για το κότερο και τη Βούλτεψη
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στην Σοφία Βούλτεψη με τους τόνους στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης να ανεβαίνουν και το twitter να κάνει... πάρτι.

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όταν από τα έδρανα ακούστηκαν κατηγορίες περί κατανάλωσης… αλκοόλ, ενώ ο καβγάς συνεχίστηκε με τη βουλευτή της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.

Ο καβγάς μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη άναψε. Ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζοντας μια παλαιότερη επερώτηση της Ν.Δ., αναφέρθηκε στο όνομα της βουλευτού καθώς ήταν μία από εκείνους που την είχαν υπογράψει προκαλώντας την αντίδραση της.

Στις διαμαρτυρίες της απάντησε πως «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω που να χτυπιέσαι κάτω» με εκείνη να ζητά το λόγο επί προσωπικού και τον Νικήτα Κακλαμάνη να την επαναφέρει στην τάξη «για να μην με αναγκάσετε να σηκωθώ όρθιος».

Αυτή η φράση δεν θα μπορούσε να μείνει φυσικά ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι κυριολεκτικά έκαναν… πάρτι.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets

Περισσότερα