Πολιτική

Ο Τσίπρας αντιγράφει Αλέφαντο: “Ντιμπέι ρε, Ντιμπέι” (vid)

Ο Τσίπρας αντιγράφει Αλέφαντο: “Ντιμπέι ρε, Ντιμπέι” (vid)
Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη και ο Τσίπρας κάλεσε σε debate τον Μητσοτάκη. Ή μήπως... ντιμπέι;

Στα κόκκινα ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο χθες στη Βουλή. Στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, οι αντεγκλήσεις ήταν πολλές με τους Τσίπρα – Μητσοτάκη να ανεβάζουν τους τόνους.

Σε μία από τις ομιλίες του, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε σε debate που αφορά τη Μακεδονία. Και να λυθούν εκεί όλες οι απορίες του ελληνικού λαού σχετικά με τις σκέψεις του ενός και του άλλου.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός… υποσχέθηκε στον Μητσοτάκη πως αν θέλει μπορεί να “σπάσει” το εμπάργκο με τον ΣΚΑΪ και το debate να πραγματοποιηθεί εκεί. Μια ανοιχτή πρόσκληση του Τσίπρα προς τον Μητσοτάκη, που δύσκολα πάντως θα γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Βλέποντας το βίντεο με τον Τσίπρα να ζητάει debate, θυμηθήκαμε μια άλλη πρόσκληση σε debate πριν από εκλογική μάχη. Για την ακρίθεια σε… “ντιμπέι”.

Ήταν του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος καλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει… ντιμπέι πριν τις εκλογές, σε μια εκπομπή που έχει μείνει στην ιστορία από τις ατάκες του Αλέφαντου.

Θυμηθείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments