Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19).

Ζώδια Κριός

Ο ενθουσιασμός σας για τα ραντεβού λειτουργεί θετικά στις προοπτικές της ερωτικής σας ζωής. Χρειάζεστε θετική σκέψη – ειδικά εάν σας είχαν ραγίσει την καρδιά τον τελευταίο καιρό ή κάτι αντίστοιχο.

Αν περιμένετε το καλύτερο, είναι πιο πιθανό να συμβεί.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα ξεκινά μια μετάβαση. Μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή (ή την έλλειψη αυτής), οπότε φροντίστε να είστε όσο πιο ανοιχτοί μπορείτε σε νέες ιδέες και ανθρώπους. Είναι πιθανό να ανταμειφθείτε με πολλούς τρόπους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν όλα μοιάζουν χαμένα, ήρθε η στιγμή να πάρετε συμβουλές από τους καλύτερους σας φίλους. Ακούστε τους με ανοιχτό μυαλό και μην πείτε όχι σε τίποτα από την αρχή. Σκεφτείτε σοβαρά όλες τις προτάσεις και στη συνέχεια, πάρτε την απόφασή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Κάποιος/α που σας αρέσει, ανταποκρίνεται σήμερα, οπότε πάρτε το ρίσκο να του/της ζητήσετε να βγει έξω μαζί σας. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί αν το κάνετε, αλλά ξέρετε με βεβαιότητα τι θα συμβεί αν δεν το κάνετε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα περνάτε καλά ο,τιδήποτε σχεδόν και αν κάνετε. Είτε κάνετε δουλειές είτε κάνετε γυμναστική, έχετε τη δυνατότητα να τα μετατρέπετε όλα σε παιχνίδι. Δείξτε στους άλλους πώς να διασκεδάζουν – είναι σέξι!

Ζώδια Παρθένος

Ένα πρόβλημα στη δουλειά σας μπορεί να ανατρέψει τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Αντιμετωπίστε το αμέσως, αντί να το αφήσετε να χειροτερέψει. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο λιγότερο χρόνο θα έχετε για άλλα πράγματα – όπως για παράδειγμα τον έρωτα.

Ζώδια Ζυγός

Αυτό που ψάχνετε δεν θα πρέπει να είναι αυστηρά ερωτικό. Η φιλία και η σταθερότητα μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρότερο δεσμό αντί για τα τυπικά όπως χρώμα ματιών, ρούχα και σωματότυπος.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (17/1/19)

Ζώδια Σκορπιός

Βοηθήστε κάποιον που θαυμάζετε κρυφά. Προσφέροντας τη βοήθειά σας, μπορεί να ανοιχτείτε σε νέες ευκαιρίες για την ερωτική σας ζωή. Αυτός/αυτή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα θα μπορούσε να σας ανταμείψει με διάφορους τρόπους.

Ζώδια Τοξότης

Ακούγεται δελεαστικό να ανακατεύετε τη δουλειά με τη διασκέδαση, οπότε φροντίστε στο επόμενο επαγγελματικό meetingνα κάνετε επαφές με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Εάν διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να γνωρίσετε το σωστό άτομο.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σταθερότητα είναι το μόνο πράγμα που σας έλειπε από την προηγούμενη σας σχέση. Το πάθος μπορεί να ακούγεται συναρπαστικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει χωρίς ένα βασικό επίπεδο συνέπειας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον/α στον/στην οποίο/α μπορείτε να βασιστείτε.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα προσφέρει μια ευκαιρία για ερωτική εξερεύνηση αρκεί να δώσετε προσοχή στα μηνύματα που προέρχονται από μια απροσδόκητη πηγή. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά– κάποιος/α γύρω σας ενδιαφέρεται και θέλει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Ζώδια Ιχθύες

Δίνετε τη δέουσα προσοχή στα όνειρά σας; Το ασυνείδητο σας θέλει να σας αποκαλύψει περισσότερα, οπότε παρατηρήστε τις περίεργες καταστάσεις και τα σύμβολα που αναδύονται την ώρα που κοιμάστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments