Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (17/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (17/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (17/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί εσείς και ο/η σύντροφός σας. Είναι πάντα διασκεδαστικό να εξερευνάτε νέες τεχνικές.

Αφιερώστε λίγο χρόνο απόψε για να μιλήσετε για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε. Χαλαρώστε και διασκεδάστε – και εξασκηθείτε μέχρι να το κάνετε σωστά!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Νιώθετε καλύτερα όταν προγραμματίζετε τα πάντα από πριν. Σήμερα αλλάξτε το λίγο αυτό και προσπαθήστε να είστε πιο αυθόρμητοι. Όταν ο/η αγαπημένος/η σας σας προτείνει να κάνετε κάτι που αλλάζει τα σχέδιά σας, μην διστάσετε. Αδράξτε την ευκαιρία!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (17/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Συχνά η έμπνευση προέρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη. Σήμερα μια αυθόρμητη ​​παρατήρηση από τον/την αγαπημένο/η σας δίνει τη σπίθα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Εάν υπάρχει κάτι μεγάλο που είχατε σκοπό να ξεκινήσετε, τώρα είναι η ώρα να το πραγματοποιήσετε!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αισθάνεστε την ανάγκη να φροντίσετε τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να τους κάνετε να αισθανθούν επιθυμητοί και αγαπητοί. Θα εκτιμήσουν την ιδιαίτερη προσοχή και θα θελήσουν να σας το ανταποδώσουν.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να αμφισβητήσει κάποια από τις πιο παλιές σας πεποιθήσεις. Αντί να αντιδράσετε αρνητικά, ακούστε τους. Εάν αισθάνεστε ότι η άποψή τους είναι σωστή, σκεφτείτε μήπως προσαρμόσετε τη δική σας γνώμη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ξεκινήστε μια έντονη συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας και δείτε τις σπίθες να πετάγονται παντού. Κρατήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και γεμάτη φλερτ και μπορεί να αισθανθείτε ότι ερεθίζεστε και με κάτι άλλο εκτός από το μυαλό τους.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα είστε σε τρελά κέφια από τη στιγμή που θα σηκωθείτε από το κρεβάτι. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην είναι τόσο ενεργός/ή, οπότε να είστε υπομονετικοί μαζί του/της. Προσπαθήστε να τους πείσετε να σας συνοδεύσουν σε μια μεγάλη βόλτα για να αλλάξει η διάθεσή τους.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας χρειάζεται λίγη παραπάνω υποστήριξη, αλλά μπορεί να μην θέλει να τη ζητήσει. Προσφερθείτε να τους εξυπηρετήσετε σε ό,τι και αν χρειαστούν. Μπορεί να μην δεχτούν αμέσως, αλλά σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σε ό, τι και αν σκεφτείτε. Μπορείτε να δελεάσετε τον/την αγαπημένο/η σας για να συμμετέχει στο έργο σας υποσχόμενοι μια ανταμοιβή. Γίνετε δημιουργικοί και δώστε τους κάτι που θα απολαύσετε εξίσου!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (17/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα ανάποδα προγράμματα σας δυσκολεύουν να περνάτε αρκετό χρόνο με τον/την αγαπημένο/ησας. Αφού θα πρέπει να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή που περνάτε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ένας καβγάς από το πουθενά με τον/τη σύντροφό σας σας έχει αναστατώσει. Μπορεί να είναι κάτι ενοχλητικό, αλλά μην ανησυχείτε υπερβολικά για αυτό. Αν δε βλέπετε να σχηματίζεται κάποιο μοτίβο συμπεριφοράς, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό είστε κάπως μυστηριώδεις και ακόμη και ο/η αγαπημένος/η σας δεν είναι σίγουρος/η για το τι συμβαίνει. Δείξτε τους ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε. Μπορείτε ακόμα να κρατήσετε αυτή τη μυστηριώδη αύρα, αλλά μην τους αποκλείετε από τη ζωή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments