Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/1/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/1/19).

Κριός 

Κάποιες σκέψεις που ενδεχομένως σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή και δεν είχαν νόημα μέχρι τώρα, θ’ αρχίσουν να έχουν νόημα τώρα.

Η αποκάλυψη που σε περιμένει μπορεί να είναι τόσο απλή… όσο και η καλοσύνη που είναι απαραίτητη, για να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι καθώς κάνεις συντονισμένες προσπάθειες για ένα ανησυχητικό θέμα, που μπορεί να λυθεί γρήγορα, με τη σωστή στάση.

Ταύρος

Ο εραστής σου, θα είναι πολύ πειστικός, αλλά θα ’ναι σοφή κίνηση, να εξετάσεις σε τί πρόκειται να συμφωνήσεις.

Σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες τολμηρές κινήσεις, αλλά είναι εξίσου σωστό, να τις εξετάσεις περισσότερο.

Πρέπει να είναι μια απόφαση που να σου ταιριάζει, όσο ακριβώς ταιριάζει και στο ταίρι σου. Οπότε πάρε όσο χρόνο μπορείς, για να σκεφτείς καλύτερα

Δίδυμοι

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τη σχέση σου με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ίσως όμως είναι καιρός, να σκεφτείς διαφορετικά …. έξω από τα συνηθισμένα. Επιλέγοντας να αφήσεις κάποιες καταστάσεις όπως είναι, χάριν της ειρήνης, δεν είναι πλέον επιλογή. Να είσαι ειλικρινής σχετικά με το βαθμό στον οποίο οι ανάγκες σου, εξετάζονται με τον τρόπο που είναι σήμερα. Μπορεί να δεις, πως ένα τρέχον σενάριο ωφελεί το ταίρι σου, περισσότερο από ό, τι εσένα!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Καρκίνος

Ίσως σήμερα, να έχεις την τάση να επανεκτιμήσεις τους λόγους που έχεις προσκολληθεί σε μια ξεπερασμένη πεποίθηση, που αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό που λειτουργούσε στο παρελθόν, δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης, στις τωρινές σου ανάγκες. Η ερωτική σου ζωή εξελίσσεται…. Και απαιτεί να εξελιχθείς μαζί της. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, είναι αυτές που πρέπει να επικρατήσουν.

 Λέων

Η επιθυμία σου να επικρατήσει ψυχραιμία στην ερωτική σου ζωή, είναι κατανοητή. Αλλά κάπου μέσα στο χάος, υπάρχει μια αλήθεια, που πρέπει να αντιμετωπιστεί και να γίνει αποδεκτή. Θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσεις προκλήσεις, αλλά δε θα φοβηθείς για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η σχέση σου τώρα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου, να δημιουργήσεις το ερωτικό σου μέλλον. Και η καρδιά σου, σε προτρέπει ν’ ακολουθήσεις αυτή την πορεία. Άδραξε την ευκαιρία.

Παρθένος

Είναι άδικο να πιστεύεις, πως αν αγκαλιάσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα ερωτικά σου, θ’ αντιμετωπίσεις μεγάλες αναταράξεις. Ίσως πιστεύεις πως είναι καλύτερα ν’ αφήσεις τα πράγματα όπως είναι, αντί να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τις αλλαγές που νιώθεις πως είναι απαραίτητες. Ευτυχώς, που έχεις το χρόνο με το μέρος σου! Να θυμάσαι, πως όλες οι θετικές αλλαγές, γίνονται σταδιακά. Ακόμη κι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, σε βάζει στο σωστό δρόμο για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου.

Ζυγός

Η ανοιχτή επικοινωνία και οι λύσεις των προβλημάτων με συμπόνια, αποτελούν ένδειξη συναισθηματικής νοημοσύνης. Και είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας ερωτικής σχέσης, που ήρθε για να μείνει. Αναλογίσου, πόσο αφοσιωμένη είσαι στα τρέχοντα ερωτικά θέματα της σχέσης σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συνήθειες που έχετε δημιουργήσει με το σύντροφό σου και εξέτασε, αν βαδίζουν με τα συμφέροντά σου, αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Μπορεί ν’ αποφασίσεις να ξεκινήσεις -ή να τελειώσεις- κάτι στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Αλλά σύντομα θα φανεί, πως ήταν μεγαλύτερο από ό,τι αναμενόταν αρχικά. Ωστόσο, έχεις την τύχη από το σύμπαν, που σου προσφέρει δύναμη για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να προωθήσεις τα παθιασμένα σου σχέδια. Ένα βήμα όμως, τη φορά. Θα νιώσεις καλύτερα με έναν αργό αλλά βιώσιμο ρυθμό, αντί να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα με τη μία. Να είσαι ο αληθινός εαυτός σου και ν’ αφήσεις τον έρωτα να ξεχειλίσει.

Τοξότης

Μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα, με θέμα την εξάρτηση στην ερωτική σου σχέση σήμερα. Ένας από τους δυο σας, μπορεί να είναι πιο εξαρτημένος από τον άλλο και ίσως είναι καιρός να επέλθει περισσότερη ισορροπία στη σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει πως δε πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, όταν αυτό είναι πραγματικά αναγκαίο. Αλλά αν ο ένας από σας «δίνει» περισσότερα στη σχέση από τον άλλο, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή, για μια ξεκάθαρη συζήτηση.

Αιγόκερως

Ο εραστής σου, μπορεί να εμποδίσει ή να δημιουργήσει περιττή ένταση, για κάποιο σχέδιο που σε αφορά. Θέλεις να κάνεις ό, τι είναι σωστό γι’ αυτόν, αλλά θα κουραστείς στην προσπάθειά σου, να τον κάνεις ευτυχισμένο. Δεν είσαι υποχρεωμένη να επικεντρώνεις την προσοχή σου αποκλειστικά στο ταίρι σου, και αυτό πραγματικά ακούγεται εγωιστικό. Θύμισέ του πως κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να τον ευχαριστήσεις, αλλά λίγη υποστήριξη από μεριάς του, δε θα ήταν κακή.

Υδροχόος

Θα ήταν εύκολο να αγνοήσεις μια συγκεκριμένη παράβαση από τον εραστή σου, αλλά αν δε μιλήσεις καθόλου, δεν θα ‘ναι μόνο ένα δύσκολο προηγούμενο, για το μέλλον. Μια ευγενική και διπλωματική προσέγγιση, μπορεί να σε βοηθήσει να το χειριστείς. Αλλά είναι μια εποχή, που η βίαιη ειλικρίνεια, είναι πιο αποτελεσματική. Το οφείλεις στον εαυτό σου, να μην αφήσεις αυτό το θέμα να περάσει, χωρίς να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Ιχθύες

Αν δεν εξετάσεις απ’ όλες τις πλευρές ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σου, τότε θα ‘χεις μόνο προβλήματα. Σε πρώτη φάση, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, σχετικά με το ρόλο σου σε ό,τι συμβαίνει. Και μετά θα πρέπει να κάνεις βήματα, για να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Το επόμενο βήμα είναι να ενθαρρύνεις το ταίρι σου, να κάνει κι αυτός τις απαραίτητες κινήσεις. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε, μέσα απ’ αυτό το μικρό, προσωρινό πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments