Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χαμός με τον Έλληνα τενίστα – Τον έπιασε η κάμερα να βρίζει τον επόπτη (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χαμός με τον Έλληνα τενίστα – Τον έπιασε η κάμερα να βρίζει τον επόπτη (vid)
Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ο επόπτης φώναξε άουτ στο σέρβις του, ενώ ο διαιτητής το έδωσε μέσα με αποτέλεσμα ο πόντος να επαναληφθεί.

Μετανιωμένος φαίνεται να έιναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς για όσα είπε βγαίνοντας εκτός εαυτού στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι για τους 32 του Australian Open, όταν αποφάσισε να τα «ψάλλει» στον επόπτη.

Ο Έλληνας διεθνής κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης επικρατώντας με 3-1 του Μπασιλαβέλι φτάνοντας με σχετική άνεση στην νίκη.

Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ο επόπτης φώναξε άουτ στο σέρβις του, ενώ ο διαιτητής το έδωσε μέσα με αποτέλεσμα ο πόντος να επαναληφθεί.

Ο Μπασιλασβίλι κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να σώσει το μπρέικ με τον Έλληνα τενίστα να φωνάζει εξοργισμένος στον επόπτη «Αυτός ο μαλ… με έχει γαμ…! Γ… το σπίτι του”.

Καταλαβαίνοντας το λάθος του, ο Τσιτσιπάς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει την συμπεριφορά του.

«Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω που τα είπα. Αλλά το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει απ’ τα χέρια μου, ξέρετε… Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Παράλληλα αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με το Φέντερερ, ο Τσιτσίπας είπε τα εξής:

«Έμαθα πολλά από τον τελευταίο μου αγώνα μαζί του. Ξέρω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα τώρα. Σερβίρει πολύ καλά, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τις επιστροφές μου. Είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς»

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments