Lifestyle

7 Rings: Κυκλοφόρησε το νέο single της Ariana Grande (vid)

7 Rings: Κυκλοφόρησε το νέο single της Ariana Grande (vid)
7 Rings: H Ariana Grande κάνει ξανά τη διαφορά και στο νέο single της στρέφεται προς ένα εναλλακτικό ύφος R&B μουσικής.

7 Rings: Το πρωί της Παρασκευής η Ariana Grande κυκλοφόρησε το νέο της single,  από τη Republic Records / Universal Music.

Πρόκειται για το τρίτο δείγμα από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά «Thank U, Next» της pop star και το δεύτερο επίσημο single μετά το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ που προκάλεσε αίσθηση.

Η Ariana Grande είχε βρεθεί στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και είχε παραμείνει για επτά εβδομάδες.

Το video clip του τραγουδιού κατέρριψε το ρεκόρ στο YouTube για τις περισσότερες προβολές μέσα στις 24 πρώτες ώρες, με το κοντέρ να καταγράφει 55,4 εκατομμύρια προβολές το συγκεκριμένο διάστημα.

Η τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο αναμειγνύει τα μουσικά είδη στη μουσική, δημιουργώντας ένα μοναδικό κράμα με επιρροές από την pop και την R&B μουσική μέχρι τη soul.

Έτσι, η Ariana Grande κάνει ξανά τη διαφορά και στο νέο single της με τίτλο «7 Rings» στρέφεται προς ένα εναλλακτικό ύφος R&B μουσικής, έτοιμη να κυριαρχήσει ξανά στις προτιμήσεις και στα charts.

Τα κουπλέ του τραγουδιού βασίζονται στο «My Favourite Things» από το κλασικό μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» (The Sound Of Music).

«Το «7 Rings» (7 δαχτυλίδια) προορίζεται να είναι ένας ύμνος για τη φιλία», είχε ανακοινώσει η ίδια η Αriana Grande στους φανς της στο Twitter, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου της single.

Εξήγησε πώς η ενέργεια του συγκρίνεται με ένα από τα τελευταία της singles, «Thank U, Next», το οποίο ήταν ένα τραγούδι – ευχαριστώ στους πρώην της (και μάλιστα είχε γίνει μεγάλη επιτυχία!).

7 Rings: Δείτε το video clip του νέου single της Ariana Grande

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ιστορία που στάθηκε έμπνευση για το «7 Rings».

«Ήταν μία αρκετά σκληρή ημέρα στη Νέα Υόρκη. Οι φίλες μου με πήγαν στα “Tiffany’s”. Ήπιαμε τόσο πολύ σαμπάνια. Αγόρασα σε όλες μας δαχτυλίδια. Ήταν πολύ τρελό και αστείο», περιέγραψε.

«Κατά την επιστροφή στο στούντιο, η Njomza (σ.σ. μία από τις φίλες της) έλεγε ότι “αυτό πρέπει να γίνει τραγούδι, lol”. Έτσι το γράψαμε εκείνο το απόγευμα», ανέφερε.

Τα επτά δαχτυλίδια (7 Rings) αντιστοιχούν στις επτά γυναίκες που ήταν παρούσες, οι οποίες συμμετέχουν στο video clip: Η Ariana Grande και οι φίλες της Vic, Courtney, Alexa, Tayla, Njomza, Kaydence.

«Ήταν και η μητέρα και η γιαγιά μου, οπότε τεχνικά ήμασταν εννιά, αλλά πήραν τα δικά τους δαχτυλίδια όταν το τραγούδι ολοκληρώθηκε», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments