Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (18/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (18/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (18/1/19).

Ζώδια Κριός

Φύγετε από τη δουλειά και πηγαίνετε να διασκεδάσετε! Οι σημερινές δραστηριότητες μπορεί να σας οδηγήσουν κατευθείαν σε μια καινούργια ερωτική προοπτική.

Πηγαίνετε με μερικούς φίλους για μεσημεριανό γεύμα στο πάρκο ή ακόμη πιο μακριά και χαμογελάστε στους περαστικούς.

Ζώδια Ταύρος

Έρχονται αλλαγές – είστε έτοιμοι; Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε είναι να παραμείνετε ευέλικτοι σχετικά με τα πιθανά αποτελέσματα. Όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα για εσάς.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (18/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ή κοινωνική σας ενέργεια έχει πάρει φωτιά. Ενδώστε στα πάθη σας! Μη διστάσετε να πιάσετε την κουβέντα σε αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α σέξι τύπο/κοπέλα, που πρέπει να καλοπιάσετε για να βγει από το καβούκι του/της. Το χαμόγελό σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται!

Ζώδια Καρκίνος

Ένας φίλος σας χρειάζεται πραγματικά λίγη αγάπη και τρυφερότητα. Η ευγενική σας χειρονομία και τα γλυκά σας λόγια θα τους βοηθήσουν πολύ. Προσφέρετε τους τον ώμο σας για να κλάψουν και αφήστε το κάρμα να ρέει ελεύθερα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα περάσετε υπέροχα κάνοντας σχεδόν ο,τιδήποτε, ακόμη και δουλειές που είναι συνήθως βαρετές. Αντί να βυθίζεστε στην πλήξη, καλέστε μερικούς φίλους για να κάνετε τις εξωτερικές δουλειές μαζί. Μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο ξεχωριστό άτομο!

Ζώδια Παρθένος

Η βαθιά αποφασιστικότητά σας αποκαλύπτεται. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μερικές καινούργιες ενδείξεις και δείτε τι συμβαίνει. Στην αρχή τα πράγματα μπορεί να φαίνονται αινιγματικά, αλλά σύντομα όλα ξεκαθαρίζουν. Μοιραστείτε την έμπνευσή σας με κάποιον/α καινούργιο/α και χαριτωμένο/η.

Ζώδια Ζυγός

Οι σημαντικότερες σχέσεις σας δεν επικεντρώνονται στον έρωτα. Οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σας ωφελούν περισσότερο μακροπρόθεσμα. Σήμερα αν παρατήσετε τους φίλους σας για να αναζητήσετε τον έρωτα μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Δείξτε τους την αγάπη σας!

Ζώδια Σκορπιός

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Δοκιμάστε ένα μάθημα ζωγραφικής ή μαθήματα χορού για να εξερευνήσετε την καλλιτεχνική πλευρά σας ενώ παράλληλα γνωρίζετε υπέροχους ανθρώπους.

Ζώδια Τοξότης

Για εσάς, ο έρωτας πάει πάντα μαζί με τη διασκέδαση. Πηγαίνετε μια φιλική σχέση στο επόμενο επίπεδο βγαίνοντας ένα ραντεβού που σας πάει πίσω σε θετικές αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία. Δοκιμάστε το ζωολογικό κήπο ή πηγαίνετε σε ένα λούνα-παρκ.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (18/1/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Ανησυχείτε για ένα πρόβλημα το οποίο δεν έχει προκύψει ακόμη. Μην σας πιάνει πανικός! Το να χάνετε χρόνο ανησυχώντας για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να συμβεί είναι ο χειρότερος τρόπος για να ζήσετε το παρόν σας. Απολαύστε αυτό που είναι μπροστά σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι πιο εύκολο να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στον ερωτικό τομέα, βγαίνοντας χαλαρά ραντεβού. Όσο λιγότερο πιέζεστε, τόσο περισσότερο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα γνωρίζοντας αυτό το καινούργιο άτομο. Αφήστε τη χημεία που υπάρχει μεταξύ σας να κάνει τη δουλειά της.

Ζώδια Ιχθύες

Η εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για τον ιδανικό σύντροφο σας φαίνεται ρεαλιστική; Είναι εύκολο να φαντάζεστε τον/την κύριο/κυρία τέλειο/τέλεια, αλλά στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι είναι γεμάτοι αντιφάσεις. Αφήστε τους άλλους να κάνουν τα λάθη τους χωρίς να τους επικρίνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments