Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)
Ταρώ αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/1/19)

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών .

Κριέ είναι εύκολο να χαθείς σε ένα όνειρο, όταν αγαπάς! Σήμερα, θα βρεθείτε παγιδευμένοι στον ονειροχώρο του ρομαντισμού. Και θα ξεχάσετε ποιοι είστε, σε μια σχέση που είναι… πέρα από ειδύλλιο, αγάπη και αφοσίωση.

Αν νιώθετε πολύ χαμένοι στα ερωτικά σας σήμερα, θυμηθείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν είστε αυτοί που δίνετε περισσότερα, από τον άλλο στη σχέση. Η γλώσσα του έρωτά σας, μπορεί να έχει καλομάθει τον εραστή σας. Όμως αυτό, μπορεί να σας οδηγήσει στο να θεωρείστε δεδομένοι. Αφήστε τον να σας κυνηγήσει κι εκείνος! Είναι καλό για την καρδιά του.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ράβδων

Ταύρε, η αγάπη που πηγάζει από τη φιλία, είναι η μεγαλύτερη αγάπη όλων. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για να καλλιεργήσετε τη φιλία και τη συντροφικότητα με τους αγαπημένους σας. Μερικές φορές τα μικρά πράγματα, κάνουν τη ζωή, τόσο ξεχωριστή.

Το να μοιραστείς με φίλους μια πίτσα. Το να παραγγείλεις φαγητό, και να καλέσεις σε δείπνο τους δικούς σου, είναι τρόποι που δείχνουν τη φροντίδα σας προς αυτούς. Και παράλληλα, τους δείχνετε, πόσο ομαδικός παίκτης είστε.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών Δίδυμοι, η αγάπη μπορεί να χρειάζεται δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Μερικοί άνθρωποι δύσκολα αγαπούν. Χρειάζονται όμως ανθρώπους γύρω τους, να φροντίζουν γι’ αυτούς. Αν δυσκολεύεστε ν’ αγαπήσετε, δώστε στους ανθρώπους της ζωής σας, μια μεγάλη αγκαλιά και πείτε τους ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Αν προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις, ν’ αγαπήσετε έναν σκληρό άνθρωπο, να θυμάστε ότι κάνοντας κακό στους ανθρώπους, αυτοί θα βλάψουν κάποιους άλλους. Και πως μερικές φορές χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να βγει το άτομο αυτό, από το καβούκι του.

ζώδια καρκίνος(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Καρκίνε, μαθαίνοντας για τον έρωτα από μελέτες, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να γίνετε ειδικός στο θέμα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από την εμπειρία.

Κάτι που νομίζετε ότι θα έπρεπε να δουλέψει στη σχέση σας, μπορεί να φαίνεται υπέροχο θεωρητικά…. αλλά απλώς, δεν θα ισχύει στην περίπτωσή σας. Οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση. Που σημαίνει, πως πρέπει να βρείτε αυτό που δουλεύει για εσάς και για τον εραστή σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων Λέοντα, το παρελθόν μπορεί μερικές φορές ν’ αποκαλύψει ένα πρότυπο. Αν είστε σε μια καινούργια σχέση… σήμερα μην ενοχληθείτε, αν το πρόσωπο αυτό μιλήσει πολύ για το παρελθόν του. Μπορεί να υπάρχουν ψήγματα σοφίας εκεί, για να μάθετε απ’ αυτά.

Μπορείτε να μάθετε μέσα από τις μεγάλες απογοητεύσεις του εραστή σας, ποιες είναι οι ανασφάλειες του. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να τον υποστηρίξετε. Ομοίως, αν μοιραστείτε το παρελθόν σας, βεβαιωθείτε ότι αυτό που θα πείτε, θα είναι αυτό που θέλετε να πείτε. Ακόμη κι αν δεν σας ξαναμιλήσει.

Η ζωή έχει έναν αστείο τρόπο ν’ αλλάζει… και θέλετε να είστε σίγουροι, ότι μοιράζεστε αυτό που θέλετε, τόσο σε καλές όσο και σε άσχημες καταστάσεις.

ζώδια παρθένος(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Παρθένε, μια καινούργια σχέση μπορεί να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να αναπολείτε το σκηνικό του ραντεβού και να νιώθετε συγκλονισμένοι.

Μην αφήσετε όμως, όλη αυτή τη δυναμική, να εξουδετερώσει την καρδιά σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε καινούργιους έρωτες, αν θέλετε. Με την ησυχία σας!

ζώδια ζυγός(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος Ζυγέ, η προσωπική φροντίδα είναι μια σημαντική μορφή αγάπης.

Μερικές φορές εστιάζετε τόσο πολύ στους άλλους, που ξεχνάτε να κάνετε μικρά πράγματα για να φέρετε τον έρωτα, στην προσωπική σας ζωή. Και μπορεί να φταίτε, μόνο εσείς.

Λίγα πράγματα που μπορείτε να ξεκινήσετε, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για την περιποίηση του εαυτού σας! Ένα καινούργιο φόρεμα, ένα καινούργιο χτένισμα. Όλα αυτά ψιθυρίζουν, πως υπάρχει αγάπη για τον εαυτό σας, και εκτίμηση για το χρόνο που διαθέσατε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: άσσος των ξιφών

Σκορπιέ, η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας! Μπορεί να είστε τόσο ευγνώμονες για κάτι μικρό στη ζωή σας, που το κάνετε να φαίνεται σαν μεγάλη υπόθεση, κι αυτό είναι εντάξει.

Γιορτάστε όλες τις νίκες στον έρωτα. Τόσο τις μεγάλες… όσο και τις μικρές.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια Τοξότη, κοιτάζοντας τριγύρω το σπίτι σας, τί νομίζετε ότι λείπει? Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον. Όπως ένα πιο φωτεινό χρώμα στο χώρο ή ίσως ένα ωραίο κερί και μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στο τραπέζι του γραφείου σας.

Όλα αυτά, μπορεί να δημιουργήσουν εκείνο το στοιχείο της οικειότητας, της αγάπης και της ασφάλειας, που χρειάζεστε στη ζωή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: το άρμα Αιγόκερε, οι επικοινωνίες σας θα αφορούν την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας ερωτικής σχέσης.

Μπορεί να χρειαστεί να δημιουργηθεί αυτή τη σταθερότητα στη σχέση σας σήμερα, αν ο εραστής σας σκέφτεται τόσο πολύ μπροστά, που έχει ξεχάσει να ζήσει τη στιγμή.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης Υδροχόε, επικεντρωθείτε στα χειροπιαστά πράγματα και κάντε κάτι υπέροχο, για τον εαυτό σας. Μπορεί ν’ απολαύσετε σήμερα την παραμονή στο σπίτι σας.

Αν έχετε τζάκι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο δείπνο με κεριά ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, δίπλα σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: ιππότης των πεντάκτινων

Ιχθύες, η αγαπημένη σας φύση αποπνέει ηρεμία, χαρά και υπέροχο ερωτικό πνεύμα. Κάνοντας τους άλλους να νιώθουν σήμερα σαν στο σπίτι τους, η προσωπικότητά σας στέλνει θεραπευτική ενέργεια…. ακόμη και σε ξένους στο δρόμο, που δεν θα συναντήσετε ποτέ.

Κάποιος πρέπει να είναι ο φάρος της αγάπης σήμερα! Γιατί να μην είστε εσείς ?

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments