Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με ποιες ομάδες μιλάει για τον Χατσερίδη

ΠΑΟΚ: Με ποιες ομάδες μιλάει για τον Χατσερίδη
Ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χατσερίδη.

Με την παραχώρηση του Ευγένιου Χατσερίδη ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βει τη λύση και είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες για τον Ουκρανό.

Οι ομάδες αυτές είναι η Ροστόφ, με την οποία υπάρχουν ήδη εξελίξεις, με τον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και η Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Αυτές έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ουκρανό αμυντικό, όπως προς το παρόν, ο «δικέφαλος» είναι σε αναμονή, καθώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Στην περίπτωση της Ροστόφ, όπως έγραψε το Sportime.gr, υπάρχει ήδη συμφωνία για τον Ίνγκασον, αλλά παίζει και το σενάριο ανταλλαγής με τον Χατσερίδη. Το εμπόδιο στην υπόθεση είναι ο… Ουκρανός αμυντικός.

Στην Ρωσία διστάζουν να πάρουν παίκτη από την Ουκρανία, καθώς οι σχέσεις των δύο χωρών είναι εχθρικές εδώ και πολύ καιρό, ενώ και ο Χατσερίδης έχει προκαλέσει την οργή των Ρώσων στο παρελθόν, με τις περίφημες επικαλαμίδες με την σημαία της Ουκρανίας, στο ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ροστόφ ωστόσο είναι «ζεστή» για να πάρει τον παίκτη και το σκέφτεται, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη, σύμφωνα με το Sportime.gr.

Από την άλλη πλευρά, στην Σαχτάρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ, για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της, Γιάροσλαβ Ρακίτσκι.

Σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο παίκτης, τότε θα χρειαστούν τον αντικαταστάτη του και αυτός θέλουν να είναι ο Χατσερίδης.

Και σε αυτή τη περίπτωση όμως, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει τις εξελίξεις.

Αν γίνει η συμφωνία, τότε θα προχωρήσουν τις συζητήσεις με τους κυπελλούχους Ελλάδας οι Ουκρανοί.

Ο Χατσερίδης καλύπτει θέση ξένου στο ρόστερ, αλλά είναι εκτός πλάνων του Λουτσέσκου.

Αν αποχωρήσει, τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία με τον Ίνγκερσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments