Lifestyle

Όγκνιεν Βράνιες: Η Γελένα ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί του

Όγκνιεν Βράνιες: Η Γελένα ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί του
Όγκνιεν Βράνιες: Σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχουν στείλει μεταξύ τους, η Γελένα υποψιαζόταν πως ήταν έγκυος.

Οι αποκαλύψεις των σερβικών δημοσιευμάτων φέρνουν συνεχώς νέα δεδομένα στο ερωτικό σκάνδαλο, ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα δημοσιεύματα, η Γελένα ήταν πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Βράνιες, με τον οποίο μάλιστα ήθελε να κάνει και παιδί!

Σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχουν στείλει μεταξύ τους, η Γελένα υποψιαζόταν πως ήταν έγκυος και το είχε πει στον Βράνιες. Ωστόσο αυτή η εγκυμοσύνη δεν ίσχυε.

Ο Βράνιες πάντως είχε δεχθεί απειλές από τον Τόσιτς όταν έμαθε για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και στα μηνύματα μεταξύ του Όγκνιεν και της Γελένα.

«Τι θέλεις να σου πω όταν λέει ότι θα με σκοτώσει», γράφει σε ένα από αυτά ο Βράνιες, ενώ στη συνέχεια ο Βόσνιος αμυντικός σε άλλο μήνυμα της λέει: «Νομίζεις ότι θα τον αφήσω να σε πληγώσει;».

Από τη μεριά της η Καρλέουσα στα μηνύματα φαινόταν να είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Βράνιες.

Μάλιστα σε ένα νέο που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει: «Μωρό μου σε αγαπώ. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν είμαι δίπλα σου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments