Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών από την εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών από την εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ
Θεοχαρόπουλος: «Ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών είπε την Κυριακή 20/1/19, κατά πλειοψηφία, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ.

Θεοχαρόπουλος: Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) και, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκρίθηκε η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με ποσοστό 70%.

11 στελέχη ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας, ενώ πέντε κατά.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Λοβέρδος: Αν ο Θεοχαρόπουλος ψηφίσει τις Πρέσπες θα διαγραφεί

«Αν ο Θεοχαρόπουλος είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, θα αντικατασταθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σκανδαλίδη» αντέδρασε στις πληροφορίες ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Θα υπάρξουν συνέπειες, πρόσθεσε, για όποιον ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος θα διαγραφεί.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε πως ««εγώ ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δεν δίνω τόση σημασία στο τι λένε όσοι δεν είναι βουλευτές. Είμαστε σαφώς απέναντι (σ.σ. στη Συμφωνία)».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments