Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Έντονα λόγια – Ερωτοφιλία – Δεσμός δύσκολος

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μην αφήσετε τις δικές σας ασχολίες για να δώσετε χρόνο σε υποθέσεις και καταστάσεις, που δεν σας αφορούν άμεσα. Αυτό παλιά το κάνατε, για όλους και όλα.

Ταύρος

Μπορεί να είστε πληγωμένοι από τα λόγια του συντρόφου σας, αλλά ακόμη δεν είστε και απόλυτα έτοιμοι για να του πείτε τις αλήθειες σας.

Δίδυμοι

Τα όποια ζητήματα, είχατε μέσα στην ερωτική σας ζωή, τώρα υποχωρούν και αφήνουν χώρο για νέα ξεκινήματα αλλά και διάθεση για αλλαγές.

Καρκίνος

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι πρέπει να μείνετε μακριά από τον πρώην σας, που όλο έρχεται και όλο φεύγει. Αυτό είναι και κάτι που το κρατάτε για τους δικούς σας όμως λόγους.

Λέων

Μην δίνετε ακόμη ευκαιρίες, σε άτομα που ζητούν την ερωτική σας αποκλειστικότητα, αλλά δεν σας έχουν δώσει κάτι που να μπορείτε να σας πείσει.

Παρθένος

Αν έχουν συμβεί κάποιες παρεξηγήσεις με τον πρώην σας, και τώρα θέλετε να τα ξαναβρείτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε άμεσα.

Ζυγός

Ένα καινούργιο πρόσωπο, από τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, σας πλησιάζει μέρα μέρα όλο και περισσότερο. Μάλλον κάτι θέλει να σας πει!

χαρτομαντεία Σκορπιός

Υπάρχουν γύρω σας αρκετά άτομα που ζητούν την ερωτική σας εύνοια. Ακόμη όμως εσείς δεν έχετε απεγκλωβιστεί από τα παλιά, άρα δεν είστε και έτοιμοι.

Τοξότης

Μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί, καθώς κάποια αθώα φλερτ πιθανόν και να σας εκθέσουν.

Αιγόκερως

Είστε επίμονοι όταν θέλετε κάτι. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας κάνει να φέρετε το αποτέλεσμα πιο κοντά σας. Η άλλη πάντως πλευρά, δεν έχει αντιρρήσεις.

Υδροχόος

Ζείτε μόνοι σας καιρό, και αυτό είναι κάτι που ένας φίλος σας που είναι ερωτευμένος με εσάς, θέλει με τον δικό του τρόπο να το αλλάξει.

Ιχθείς

Μπορεί να έχουν γίνει λάθη μέσα στην ερωτική σας σχέση, και από τις δύο μεριές, αλλά μάλλον τώρα τα έχετε αναγνωρίσει και θα τα λύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments