Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19).

Ζώδια Κριός

Το να ακούτε τις ιστορίες ζευγαριών που είναι μαζί εδώ και δεκαετίες είναι έμπνευση. Συζητήστε με το αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι συγγενών σας για τις αναποδιές και τις επιτυχίες της σχέσης τους.

Έτσι θα συλλέξετε συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ταύρος

Ακόμη και αν η καθημερινή σας ζωή γίνεται πολύ έντονη μερικές φορές, είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε κάτι για να διασκεδάσετε. Δείτε μια καλή κωμωδία με τους φίλους σας και γελάστε με την ψυχή σας ή πηγαίνετε με το επόμενο σας ραντεβού σε μια παράσταση stand up comedy.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αναρωτιέστε γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάσατε αλλά δεν είναι ακόμη ώρα να παραδώσετε τα όπλα. Να έχετε υπομονή!

Ζώδια Καρκίνος

Πάρτε τους φίλους σας και βγείτε έξω για μια νύχτα διασκέδασης. Σήμερα είναι βέβαιο ότι πρέπει να συναναστραφείτε με τους ανθρώπους που γνωρίζετε καλύτερα. Χαλαρώστε και κάντε ό,τι τρέλα σας έρχεται στο μυαλό – δε χρειάζεται να εντυπωσιάσετε κανέναν (παρόλο που μπορεί να το κάνετε άθελά σας).

Ζώδια Λέων

Μην αφήνετε την περηφάνια σας να σταθεί εμπόδιο σε μια φιλική σας σχέση. Το να έχετε δίκιο δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει πριν από τα συναισθήματα ενός καλού φίλου. Επανεξετάστε την εμμονή σας να έχετε πάντα δίκιο και να είστε βέβαιοι ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί.

Ζώδια Παρθένος

Ένα ασυνήθιστο μέρος μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από καλό φαγητό και ποτό. Αφήστε το νέο περιβάλλον να διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις. Ακούστε τη χαλαρή μουσική, μυρίστε τις γλυκές μυρωδιές, γευτείτε καινούργια πιάτα – και θαυμάστε τους σέξι σερβιτόρους!

Ζώδια Ζυγός

Οι φίλοι σας είναι αυτό που σας κρατάει από την τρέλα. Και είναι ώρα να τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε, προσκαλώντας τους σε ένα ωραίο δείπνο στο σπίτι σας. Κι ενώ μαγειρεύετε και τους σερβίρετε, ζητήστε τους να σας διηγηθούν ιστορίες από την ερωτική τους ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Μια δυσαρέσκεια με κάποιον φίλο σας μπορεί να μπει εμπόδιο στην διασκέδασή σας. Αφήστε στην άκρη τις μικρότητες και βάλτε τα δυνατά σας για να περάσετε όμορφα παρά το τι έχει συμβεί μεταξύ σας. Να θυμάστε ότι η διάθεση είναι μόνο δική σας – κανείς δεν μπορεί να χαλάσει τη διασκέδασή σας εκτός από εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ανοίξτε τα αυτιά σας όταν αυτό το φλερτ σας μιλάει για το παρελθόν. Ακόμη και αν στην αρχή όσα λένε ακούγονται βαρετά, θα έχουν την ευκαιρία να σας εντυπωσιάσουν με τις επιτυχίες τους. Θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε με τις δικές σας αναμνήσεις καθώς προκύπτουν κοινά στοιχεία.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να μείνετε πιστοί σε ένα μόνο άτομο, τότε αυτή η ιδιαίτερα αφοσιωμένη σχέση που έχει πιθανότητες να συμβεί, ίσως δεν είναι κατάλληλη για εσάς – ακόμη. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε: μια αδερφή-ψυχή, μια χαλαρή σχέση ή κάτι ενδιάμεσο;

Ζώδια Υδροχόος

Μια περίεργη συνάντηση μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στην αγκαλιά του επόμενου μεγάλου έρωτα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο καταδεκτικοί με κάποιον/α που σας μπερδεύει με κάποιον/α άλλον/άλλη. Προσπαθήστε να τους πείσετε ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν κάνει και τόσο λάθος!

Ζώδια Ιχθύες

Μαγειρέψτε ένα υπέροχο δείπνο για τους φίλους σας σαν ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας περισσότερο από όσο πιστεύατε. Δεν είναι μόνο το νόστιμο φαγητό που θα μοιραστείτε – θα δουν μια πλευρά σας που μπορούν να την αναφέρουν στους αδέσμευτους φίλους τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments