Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (20/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (20/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (20/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μετά από μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς, ήρθε η ώρα να απολαύσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με τον/την αγαπημένο/η σας.

Σκεφτείτε μήπως οργανώσετε ένα πικ-νικ και εξερευνήσετε μια κοντινή, χαριτωμένη πόλη. Μπορεί να περάσετε τόσο καλά, που να αποφασίσετε να μείνετε το βράδυ εκεί.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα, επικεντρωθείτε στην αισθησιακή σας πλευρά. Πηγαίνετε για ψώνια με τον/την αγαπημένο σας και αγοράστε κεριά και λάδια μασάζ ή πάρτε τα μόνοι σας και κάντε τους έκπληξη! Χρησιμοποιήστε τα καινούργια σας αποκτήματα για να φτιάξετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (20/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μετά από εβδομάδες σκληρής δουλειάς, επιτέλους τα σχέδιά σας αρχίζουν να ευοδώνονται. Γιορτάστε την επιτυχία σας με τον/την αγαπημένο/η σας και να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σας έρχονται στο μυαλό πολλές καλές ιδέες, αλλά μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας; Αν τα σχέδια σας μοιάζουν ιδιαίτερα φιλόδοξα ζητήστε τη βοήθεια του/της συντρόφου σας για να τα φέρετε στα μέτρα σας. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα δώστε απλόχερα αγάπη και φροντίδα στον/στην αγαπημένο/η σας – να τους κακομάθετε όσο μπορείτε! Αν σας ρωτήσουν γιατί είστε τόσο στοργικοί , απλά πείτε τους ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολύ καλοί μαζί σας και θέλετε να τους το ανταποδώσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μετά από μια κακή εβδομάδα στη δουλειά δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από το να απολαύσετε μια χαλαρωτική βραδιά με τη συντροφιά του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Φτιάξτε την ατμόσφαιρα με σαμπάνια και φράουλες και ετοιμαστείτε να παραδοθείτε στην απόλαυση.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ο ηδονολάτρης που κρύβεται μέσα σας σήμερα θέλει απελπισμένα να βγει προς τα έξω. Ενδώστε και εξερευνήστε με τον/την σύντροφό σας την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Μην αμφισβητείτε τις επιθυμίες σας – αν κάτι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, κάντε το!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα υπάρχει μια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Αλλά είναι το είδος που οδηγεί σε παθιασμένες στιγμές, όχι σε καβγάδες. Όταν αρχίζετε να βλέπετε τις σπίθες να πετάγονται, δώστε προσοχή – σας περιμένει μια μεγάλη βραδιά.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (20/1/19)

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε μπροστά σας ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, και αυτό σημαίνει πολύ φαγητό και ποτό. Προσέξτε μην το παρακάνετε – θα αισθανθείτε καλύτερα αν δεν κάνετε υπερβολές.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας όταν σχεδιάζετε τι θα κάνετε σήμερα. Καλό θα ήταν να κάνετε πράγματα που δεν απαιτούν πολλά χρήματα, ιδιαίτερα αν έχετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Αν κάνετε λίγη οικονομία τώρα, θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα ονειρεύεστε αργότερα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους συγγενείς σας και ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει το ίδιο. Ένα απόγευμα γεμάτο με τηλεφωνήματα στα μέλη της οικογένειας σας θα εμπλουτίσει τη ζωή σας και θα τους κάνει να χαρούν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είστε τυχεροί σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει ρομαντική διάθεση και θέλει να σας κακομάθει. Πετάξτε μερικά υπονοούμενα για το τι θα θέλατε και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω τους. Να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε αυτό που έχουν κατά νου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments