Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (21/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (21/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (21/1/19).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Σήμερα αναδύεται η Πανσέληνος στον Λέοντα με ταυτόχρονη έκλειψη Σελήνης. Η ενέργεια που θα επικρατήσει θα είναι γεμάτη χαρά και νεανική διάθεση. Εστιάστε στο να οικοδομήσετε τον τρόπο ζωής που πραγματικά απολαμβάνετε!

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό. Είναι μια θέση που θα σας παράσχει όση ενέργεια χρειάζεστε για να σημειώνετε πρόοδο. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ελέγχει κατά πόσο τα έχετε όλα υπό έλεγχο και σε τάξη. Η πειθαρχία είναι το κλειδί της ημέρας!

Όλη αυτή την ατμόσφαιρα στηρίζουν θετικά οι συμπράξεις της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Άρη από τον Κριό, της Αφροδίτης και του Δία από τον Τοξότη. Ένα μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς, ένα κύμα πάθους που τα κάνει όλα τα ρέουν!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (21/1/19)

Σήμερα Δευτέρα κάποιο αγενές άτομο που θα συναντήσετε, θα προκαλέσει την υπομονή ή τους καλούς σας τρόπους. Αν προγραμματίζατε κάποια οικονομική συμφωνία, μπορεί να καθυστερήσει για μια άλλη μέρα ή μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην εφαρμογή της. Η Δευτέρα θα είναι μια προβληματική μέρα για ταξίδια ή για τις προσδοκίες σας σχετικά με ανθρώπους από άλλα μέρη.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τη σχέση σας με κάποιον με τον οποίο είχατε έρθει σε σύγκρουση τις τελευταίες μια-δυο εβδομάδες. Κάποια νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα άνω των 35 ετών θα σας εκπλήξουν.

Ερωτική ζωή: Σήμερα θα υπάρξει ένταση στην ερωτική σας σχέση λόγω προβλημάτων στη ζωή του/της συντρόφου σας. Κάποιοι άνδρες θα προσπαθήσουν να κάνουν μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον/τη σύντροφό τους για το μέλλον της σχέσης τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με την εξεύρεση λύσης για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος από την οικογένειά σας – ένα πρόβλημα για το οποίο έχετε τις απαραίτητες επαφές ή την εμπειρία να το επιλύσετε. Η σημερινή μέρα φέρνει νέα που θα σας δημιουργήσουν θετική διάθεση και αισιόδοξες προσδοκίες για το μέλλον.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (21/1/19)

Εάν εμπλέκεστε σε νομικά ή δικαστικά θέματα, θα υπάρξει καθυστέρηση ή άλλη απρόβλεπτη αλλαγή. Τη Δευτέρα χαρείτε ευχάριστες στιγμές και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να δείτε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι σας ή στον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Σήμερα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας για το σπίτι και την οικογένειά σας χάρη στη βοήθεια άλλων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Στη δουλειά σας να είστε προσεκτικοί: Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποιο λάθος ή να συμβεί κάτι εξαιτίας μιας απροσεξίας, μιας παρεξήγησης με έναν πελάτη κλπ. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για ταξίδια, ειδικά εάν ο σκοπός τους σχετίζεται με κάποια ιδιοκτησία ή άλλα συμφέροντα υλικής φύσεως.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα λάβετε πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Σήμερα θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα επικυρώσουν ορισμένα γεγονότα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα, θα χαρείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα, συγγενή ή γνωστό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments