Video

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ποιο τρενάκι; Το νέο τους τηλεοπτικό σποτ έχει τον Ζάεφ! (vid)

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ποιο τρενάκι; Το νέο τους τηλεοπτικό σποτ έχει τον Ζάεφ! (vid)
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ένα νέο ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος φιλοξενήθηκε στο ΑΝΤ1 όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης επιβεβαιώνοντας ότι η πλέον η φιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα έχει τελειώσει.

Στην συνέντευξή του, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης επιτέθηκε κατά πάντων, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο τον πρώην “σύντροφο” Τσίπρα, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τον πρωθυπουργό τόνισε ότι υπέκυψε στις πιέσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που δεν είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καρμανλής, ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ ότι το κόμμα του θέλει τις Πρέσπες αλλά το κρύβει και ασκεί κριτική.

Ωστόσο, πέραν των προαναφερθέντων, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε και σε μια  αποκάλυψη στον αέρα του κεντρικού δελτίου του σταθμού, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το νέο σποτ του κόμματος, το οποίο όπως ειπώθηκε θα δημοσιευτεί ολόκληρο την Πέμπτη (24/1/19).

Σ’ αυτό φαίνεται η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου να τροποποιείται σ΄αυτή του Ζόραν Ζάεφ.

  • Δείτε το απόσπασμα από το νέο σποτ των ΑΝΕΛ:

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε το σποτ και επιτέθηκε ξανά στην κυβέρνηση, αλλά και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος είπε πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε μετά το “διαζύγιο” να μην διατηρήσει στελέχη των ΑΝΕΛ σε υπουργικές “καρέκλες” και υπογράμμισε πως περιμένει τον ανασχηματισμό.

“Εάν στον ανασχηματισμό υπάρχει έστω κι ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για μας είναι casus belli”, επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος.

  • Αναλυτικά όσα είπε:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments