Αυτοκίνητο

Διεθνής έκθεση Γενεύης: Τρεις σημαντικές απουσίες

Διεθνής έκθεση Γενεύης: Τρεις σημαντικές απουσίες
Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα επηρεασθεί από τη νέα τάση που ακολουθεί μερίδα των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η φετινή Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα επηρεασθεί από τη νέα τάση που ακολουθεί μερίδα των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η προσπάθεια των αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώσουν τις δαπάνες προβολής των μοντέλων τους και να αξιοποιήσουν άλλες μορφές προβολής των επιτευγμάτων τους, επηρεάζουν τις διεθνείς εκθέσεις τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανακοινώθηκε, από την ελβετική έκθεση θα απουσιάζουν οι μάρκες Ford, Opel και Volvo.

Απουσίες σημειώθηκαν επίσης, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη το 2017 (απουσίαζαν Peugeot, DS, Nissan, Fiat, Volvo και Jeep), στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 (απουσίαζαν οι Opel και DS), στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2018 (απουσίαζαν Nissan, Volkswagen, Fiat Chrysler Automobile, Ford, Volvo και Mazda), καθώς και σε άλλες σημαντικές διοργανώσεις.

Η Ford ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τη φετινή ελβετική έκθεση, γιατί μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τα νέα μοντέλα της.

Η Ford θα διοργανώσει τη δική της εκδήλωση με επίκεντρο τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.

Η Volvo ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή της σε εκθέσεις αυτοκινήτων δεν είναι πλέον δεδομένη λόγω του ότι επικεντρώνεται σε άλλες μορφές επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμάσεις για την φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η πιο φημισμένη ευρωπαϊκή έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 7-17 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Pallexpo.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments