Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Αυτό είναι το post που ανέβασε για τη συνάντηση Ζάεφ Σόρος

Πάνος Καμμένος: Αυτό είναι το post που ανέβασε για τη συνάντηση Ζάεφ Σόρος
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες».

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε με τον Τζόρτζ Σόρος, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός και ο Πάνος Καμμένος το σχολίασε.

Τη συνάντηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

Κατά τις συνομιλίες που είχαν ο Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος αναφέρθηκαν στη σημασία εθνικής στρατηγικής για την κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα και την ανάγκη να υπάρξει εντατική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών. Στόχος είναι να υπάρξει «αμοιβαία εμπιστοσύνη και επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων και κοινοτήτων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες», προσθέτοντας πάντως ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε, απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments