Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (24/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (24/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (24/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για μια χαλαρή εκδρομή με τον/την αγαπημένο/η σας.

Κάντε μια βόλτα σε μια χαριτωμένη γειτονιά, ρίξτε μια ματιά στα μαγαζιά με αντίκες και απολαύστε ένα πικνίκ στο πάρκο. Η καλή διάθεση θα διαρκέσει όλο το βράδυ.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα επικεντρωθείτε στην καθαριότητα του σπιτιού σας και απαλλαγείτε από τα άχρηστα αντικείμενα. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή – αν κάτι δεν λειτουργεί στη σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας, ώρα να φεύγει!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι δελεαστικό να αγνοείτε τα επίμονα ζητήματα που ανακύπτουν διαρκώς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Γιατί δεν ξεκινάτε τώρα; Μόλις αρχίσετε να συζητάτε με τον/την αγαπημένο/η σας, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (24/1/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Εάν ο/η αγαπημένος/η σας έρθει σε εσάς με ένα σχέδιο που σας φαίνεται κάπως περίεργο, μη βιαστείτε να το απορρίψετε. Ίσως η ιδέα τους να μην είναι τόσο τρελή όσο ακούγεται. Μπορεί μάλιστα να περάσετε καλά προσπαθώντας να την βάλετε σε εφαρμογή!

Ωροσκόπιο Λέων

Αν βλέπετε τη ζωή σαν ένα μεγάλο μπουφέ, είναι δελεαστικό να θέλετε να δοκιμάσετε τα πάντα. Να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να κάνει αργά βήματα και να μην το παρακάνετε. Εσείς και ο/η αγαπημένο/η σας έχετε αρκετό χρόνο, οπότε απολαύστε την κάθε μέρα όπως έρχεται.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει με μια διάθεση για ενδοσκόπηση. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και θέλετε να βρείτε μερικές απαντήσεις. Μην ανησυχείτε για το πώς θα το πάρει ο/η σύντροφός σας. Εσείς οι δύο μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εξετάστε προσεκτικά μια κατάσταση που σας προβληματίζει. Το πιθανότερο είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μη βγάζετε συμπεράσματα για το τι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας – ρωτήστε τους!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Όταν σας έρθει η επιθυμία να κάνετε κάτι έξαλλο και παρορμητικό, μην κάνετε τον κόπο να προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε. Μήπως να πάτε με τον/την αγαπημένο/η σας ένα ταξιδάκι της τελευταίας στιγμής; Αυτές είναι εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχει φτάσει η ώρα να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που αφορά τον/τη σύντροφό σας και την τρέματε. Αν και αισθάνεστε φορτισμένοι συναισθηματικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φοβόσασταν. Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (24/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας προς τον/την αγαπημένο/η σας, καλύτερα να μην υπεκφεύγετε. Δείξτε τους με κάθε τρόπο, χωρίς καμία ασάφεια, ότι με την παρουσία τους γεμίζουν με χαρά την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν βαριέστε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, αρχίστε να σκέφτεστε τι θα θέλατε να κάνετε στη θέση τους. Μοιραστείτε μερικές ιδέες με τον/την αγαπημένο/η σας και στη συνέχεια δοκιμάστε να εφαρμόσετε όσες ακούγονται πιο διασκεδαστικές.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα νιώθετε ότι σας γοητεύει το πατροπαράδοτο σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Δοκιμάστε να κάνετε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας διαβάζοντάς τους ερωτική ποίηση. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται κάπως σαχλό, δοκιμάστε μια πιο σύγχρονη προσέγγιση και φτιάξτε τους μια λίστα με ερωτικά τραγούδια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments