Video

Viral: Η γερμανική διαφήμιση που συγκινεί όλο τον πλανήτη – “Πάντα θα υπάρχει κάποιος για σένα” (vid)

Viral: Η γερμανική διαφήμιση που συγκινεί όλο τον πλανήτη – “Πάντα θα υπάρχει κάποιος για σένα” (vid)
Η δύναμη της αγάπης μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ακόμα και το σκληρό bullying. Μια γερμανική διαφήμιση στέλνει το μήνυμα πως πάντα κάποιος θα είναι εδώ για σένα. Μια διαφήμιση που έχει γίνει viral και έχει συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Μια διαφήμιση στη Γερμανία έρχεται για να ρίξει γροθιά στο στομάχι. Να σε κάνει να συγκινηθείς, να κλάψεις, να γελάσεις, να αναρωτηθείς, να προβληματιστείς.

Έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα. Ένα παιδάκι εμφανίζεται με μια κούκλα στα χέρια και περιμένει να πάρει το λεωφορείο. Εκεί δέχεται σκληρό bullying από τρία άλλα παιδιά.

Λίγο αργότερα, το ίδιο παιδάκι φτιάχνει μια βαλίτσα. Βάζει μέσα μια φούστα, κοριτσίστικα παπουτσάκια, μια μαριονέτα μπαλαρίνα. Η μητέρα του το κοιτάζει συγκινημένη. Παίρνει τη βαλίτσα και πάει να πάρει το λεωφορείο.

Τα ίδια παιδιά του αρπάζουν τη φούστα, το κοροϊδεύουν, το χτυπάνε, το γρατζουνάνε. Καταφέρνει να την πάρει πίσω και να μπει με σημάδια, αλλά και με χαμόγελο στο λεωφορείο, για να πάει στον προορισμό του. Αυτός, ο προορισμός, σε κάνει να λυγίσεις. Χρόνια μετά, το ίδιο παιδί, έφηβος πια, δέχεται την πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου. Άξιζε όλα όσα έκανε όταν ήταν μικρό παιδάκι.

Το βίντεο θα σε κάνει να συγκινηθείς και να αναρωτηθείς. Θα σε κάνει να το δεις ξανά και ξανά. Μετράει περισσότερα από 60 εκατομμύρια προβολές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments