Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (25/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (25/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (25/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Νέος σύντροφος – Ερωτικά Πάθη – Οικονομικές επιτυχίες

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Είστε μέσα σε μια κατάσταση, που μάλλον έχετε μπερδευτεί ανάμεσα στο παρελθόν σας και το παρόν. Μην πιεστείτε, απλά πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε.

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, να τραβήξετε λίγο τα σχοινιά σε αυτή την ερωτική σχέση, και να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας προθέσεις. Μάλλον αυτό, θα έχει επιτυχία.

Δίδυμοι

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι και τα σωστά. Ουδείς εσάς μπορεί να σας κοροϊδέψει στον ερωτικό τομέα. Τουλάχιστον ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας.

Καρκίνος

Τα φλερτ που κινούνται στους επαγγελματικούς σας κύκλους, θα πρέπει με διακριτικό τρόπο, να τα σταματήσετε, καθώς τείνουν να ξεφύγουν του ελέγχου σας.

Λέων

Μάλλον το συντροφικό σας έτερο είναι θυμωμένο μαζί σας, και αυτός είναι και ο λόγος που βλέπετε αυτήν την εσωστρέφεια του. Μιλήστε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να λυθούν.

Παρθένος

Η διπλωματική οδός είναι και αυτή που θα φέρει τα ταίρια και πάλι κοντά. Είστε σε μια καλή διάθεση, που αν προσθέσετε και κάποιες ώριμες προτάσεις, όλα θα λυθούν.

χαρτομαντεία Ζυγός

Τα χρήματα που περιμένετε, έρχονται και σας κάνουν να θέλετε, τώρα να αλλάξετε και τον τρόπο που ζείτε. Μπορείτε να το κάνετε, χωρίς μεγάλες υπερβολές.

Σκορπιός

Εσείς που είστε μόνοι, είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά. Σίγουρα αποτραβηχτείτε και από άτομα, που συσχετίζονται με το παρελθόν σας.

Τοξότης

Δεν θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα αυτήν την εποχή με αυτήν την καινούργια σχέση, καθώς είναι νωρίς και ακόμη δεν έχετε γνωριστεί και τόσο καλά.

Αιγόκερως

Μην στέλνετε μηνύματα και μην κυνηγάτε τον πρώην σας. Ξέρει ότι ακόμη οι πόρτες της καρδιάς σας είναι ανοιχτές, αλλά θέλει και τον χρόνο του, για να λύσει κάποιες δικές του ιστορίες.

Υδροχόος

Εάν έχετε κάνει μια διπλή σχέση, αν είστε μπερδεμένοι σε παράλληλες καταστάσεις, τώρα είναι και η σωστή εποχή, για να πάρετε μια απόφαση καταλυτική.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει πια και κάποιο τόσο μεγάλο πρόβλημα, από την δική σας τη μεριά, που ακόμη δεν έχετε αποφασίσει πού και με ποιον θέλετε να είστε. Όλα αυτά είναι απλές δικαιολογίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments