Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Επέστρεψε στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος – Εικόνες από το σπίτι της δολοφονίας

Ελένη Τοπαλούδη: Επέστρεψε στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος – Εικόνες από το σπίτι της δολοφονίας
Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός, δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη. Θα καταθέσει για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ.

Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι σκότωσε μαζί με έναν 21 Ροδίτη την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, ο 19χρονος Αλβανός βρίσκεται ξανά στην Ρόδο. Βρίσκεται ξανά πίσω στον τόπο του εγκλήματος.

Ωστόσο, αυτή την φορά επέστρεψε για ένα άλλο έγκλημα, αφού εκτός από την δολοφονία της Ε. Τοπαλούδη, ο 19χρονος ανακρίνεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης του βιασμού 19χρονης κοπέλας με νοητική στέρηση.

Ο βιασμός της 19χρονης έγινε λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Αλβανός κατηγορούμενος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη είχαν βιάσει και δολοφονήσει άγρια την Ελένη Τοπαλούδη.

Τι προσπαθεί να κάνει ο Αλβανός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας. Δηλώνει αθώος και για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να «δέσουν» τις δύο υποθέσεις.

Θυμίζουμε, ότι ο 19χρονος που είχε δεχτεί επίθεση στις φυλακές Αυλώνα από συγκρατούμενούς του, υποστηρίζει μετά την αρχική του ομολογία, πως ήταν παρών στο έγκλημα, το οποίο όπως λέει δεν διέπραξε εκείνος.

Με λίγα λόγια, προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος βρισκόταν μέχρι σήμερα στην ίδια φυλακή με εκείνον.

Σημειώνεται, ότι τη συμμετοχή του 19χρονου στο βιασμό της 19χρονης κάρφωσε ο 23χρονος Ρομά συνεργός του.

Ελένη Τοπαλούδη: Στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα της φρικτής δολοφονίας

Φωτογραφίες που έρχονται στο φως από την εφημερίδα «Δημοκρατική», δείχνουν το εσωτερικό του σπιτιού όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε θανάσιμα, η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα, από τις φωτογραφίες διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

  • Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη:

Πηγή φωτογραφιών: Δημοκρατική

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments