Μedia

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το επεισόδιο 29 θα μας καθηλώσει (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το επεισόδιο 29 θα μας καθηλώσει (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Ξεκαρδιστική η συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Απολαυστική συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Το επεισόδιο 29 θα μας καθηλώσει.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η περίληψη του επεισοδίου

Ο κολλητός φίλος του Άγγελου καλείται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, γεγονός που πιέζει τον Άγγελο να αποκαλύψει στη Βέλη ένα μικρό ψεματάκι που της έχει πει.

Ο Ηλίας παθαίνει λαρυγγίτιδα και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Καίτη επιμένει να μην πάει στη δουλειά και να ξεκουραστεί, όμως τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε.

Μη μπορώντας να μιλήσει ο Ηλίας, η Καίτη προσφέρεται να τον βοηθήσει στις συνεννοήσεις, αλλά σιγά- σιγά αρχίζει να παρεμβαίνει και να παίρνει μόνη της αποφάσεις.

Η Ξένια έχει όραμα να συμμετέχουν οι μαθητές του σχολείου της στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

Ζητά από τους μαθηματικούς να βάζουν συνέχεια τεστ στα παιδιά. Όταν η Σοφία το μαθαίνει, ζητάει βοήθεια από τον Μπάμπη για να της αλλάξει γνώμη…

Ο Μηνάς περιμένει, με χαρά, μία ομάδα από τη Ρόδο για έναν αγώνα με τον ΑΟΦ. Αλλά, παίκτες και οπαδοί έρχονται με άγριες διαθέσεις και η διάθεσή του απέναντί τους αλλάζει πάραυτα. Αντίθεατ, η Νούλα για τους δικούς της λόγους, είναι ενθουσιασμένη με την “εισβολή”…

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου / Βίντεο: Alpha TV Greece

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Συντελεστές

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.

Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments