Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (27/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (27/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (27/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 31. Ο Ήλιος (Άσσος Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές προτάσεις – Αισθηματικές εκπλήξεις – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν υπάρχει λόγος να υπηρετείτε καταστάσεις και διαδρομές που δεν έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν! Οι μέρες θα σας βρουν πάνω σε αποφάσεις.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι για να πείτε το μεγάλο ναι, σε μια νέα ερωτική σχέση. Τουλάχιστον μετά από αυτό, κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς και μην χάνεστε μόνο μέσα στο πάθος.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (27/1/19)

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά, όχι και τόσο καλά στην ερωτική ζωή στο παρελθόν του συντρόφου σας. Αυτός τελικά είναι και ο λόγος που τώρα έχει αυτήν την δύσκολη συμπεριφορά.

Καρκίνος

Δηλώνετε κουρασμένοι, από όλους αυτούς που σας πολιορκούν στην αισθηματική σας ζωή. Μάλλον τώρα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Λέων

Δεν είστε ακόμη σίγουροι, ότι μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας και υπό τις συνθήκες αυτές της ζωής του. Εσείς απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε.

Παρθένος

Είστε μέσα σε όλα! Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε και τον σωστό σύντροφο που θα μπορούσατε στο από εδώ και πέρα να φτιάξετε την ζωή σας.

χαρτομαντεία Ζυγός

Δεν είστε και στα καλύτερα σας. Αυτό που πρέπει να δείτε πιο σοβαρά είναι την οικονομική σας ζωή, που πάει καλύτερα και μπορεί να σας δώσει άμεσα πρακτικές λύσεις.

Σκορπιός

Μετά από μια δύσκολη εποχή, τώρα είστε σε μια καλή ψυχολογία που θα σας φέρει και πιο κοντά σε καινούργιο κόσμο που πιθανόν και κάποιος να σας ερωτευτεί.

Τοξότης

Δεν θέλετε να είστε η δεύτερη επιλογή. Για τίποτα και για κανέναν. Αυτό πια είναι και μια δήλωση που ευθέως θέλετε να κάνετε στον σύντροφο σας, που έχει καθυστερήσει τις πράξεις τους.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Κυριακή (27/1/19)

Αιγόκερως

Αυτά που ξέρετε από τον άνθρωπο σας είναι ακόμη λίγα. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο περισσότερο για εσάς.

Υδροχόος

Τα σχέδια που κάνετε για τον δεσμό σας, αρέσουν σίγουρα στον άνθρωπο σας, που με την δική του την σειρά θα προσθέσει πολλά ακόμη!

Ιχθείς

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν σας αφορούν, και μάλλον τώρα μάλλον θέλετε και να τα σταματήσετε. Τουλάχιστον κάπως έτσι θα ηρεμήσει το μυαλό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments